Захранване Ком  ООД
5 звезди от 1 потребител

Захранване Ком ООД

Описание:

Захранване Ком е компания с десетгодишна история на българския пазар, създадена от млади специалисти, дипломирани в области, свързани с електротехниката и електрониката.

Изследователските ни дейности започнаха през 2005 г.  Няколко години по-късно, през 2008 г., пуснахме първата версия на сайта ни.

Постепенно стигнахме и до идеята за внос и търговия с готови модули. Като резултат от това се появи електронният магазин zahranvane.com. В началото магазинът функционира към фирмата СТАС ООД, а през 2015 г. беше сформирано отделно дружество Захранване Ком ЕООД, което по-късно се трансформира в ООД. Новото дружество продължи да разработва електронни продукти както за интернет мрежи и видео наблюдение, така и за други цели.

 

 

 

ЕКИП

 

Екипът на Захранване Ком се състои от млади специалисти - инженер-проектанти, монтажници, служител за работа с клиенти и куриери.

През годините екипът ни е натрупал опит в разработването на редица проекти, свързани с аудио захранване, захранване на индустриални лазерни диоди, преобразуватели за соларни електроцентрали, преобразуватели предназначени за резервно електрозахранване и други.

 

 

КОИ СА НАШИТЕ ПРЕДИМСТВА

 

Основното предимство в работата на Захранване Ком е професионализма, въз основа на който подбираме и предлагаме продуктите си.

Ние разбираме значението на оптималните решения за системите и устройствата, които предлагаме и се придържаме към този принцип на работа с нашите клиенти.

Гарантираме безпроблемна работа на всички закупени компоненти и системи,  утвърждавайки бранда Захранване Ком като символ за качество и надеждност на българския пазар.

Предлагаме гъвкави решения , за да отговорим максимално ефективно според нуждите на конкретния клиент, като се стремим да намерим решение при наличието на проблем, дори и да не е свързан с наш продукт.

Предоставяме допълнителна полезна информация и подробно описание за всеки наш продукт, така че да улесним максимално нашите клиенти в избора и приложението на закупеното оборудване.

При необходимост и поръчка от клиенти можем да създадем дизайн и да организираме производство на продукти по техни идейни проекти.

 

 

ПОСТИЖЕНИЯ НА КОМПАНИЯТА

 

Постиженията на Захранване Ком са резултат от работата по проекти в различни направления:

 

надеждни захранвания за постоянен работен режим 24/7;

импулсни захранващи блокове за аудио оборудване;

преобразуватели за индустриални лазерни диоди;

преобразуватели за соларни електроцентрали;

коректори на фактор на мощност (PFC);

преобразуватели за резервно електрозахранване (UPS)

и други.

Започвайки от идейни проекти по наши дизайни постигнахме широка гама от продукти. В началото разчитахме основно на ръчно производство, докато сега вече производството ни включва редица подизпълнители за постигане на добро качество и гъвкавост.

 

 

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАШИТЕ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ

 

Захранване Ком предлага конкурентни цени на захранванията, измервателните системи, зарядните устройства, комуникационните модули и другите продукти.

Предлагаме и промоционални пакети, които допълнително ви спестяват средства.

В нашия електронен магазин можете да направите поръчка на продукти и без да сте се регистрирали в сайта ни.

Можете да направите своите поръчки и по телефона или на електронния ни адрес.

Поръчаните от вас продукти ще бъдат изпратени в същия работен ден, и ще ги получите на следващия работен ден, или най-късно в срок от 2 работни дни.

Ние се отнасяме към нашите клиенти като към желани и уважавани партньори. Изучаваме нуждите им и проследяваме покупките им, за да им предложим последните промоции и най-новите продукти, от които се нуждаят техните устройства и системи.

 

 

ОТСТЪПКИ И ПРОМОЦИИ ЗА ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ

 

Захранване Ком предлага редица отстъпки за големи клиенти - интернет доставчици, съобразени с конкретните договорености между двете страни.

Компанията е разработила система за работа с дистрибутори, на които се предлагат специални оферти.

Регулярно предлагаме постоянни промоционални пакети за интернет мрежи, както и отделни промоции за любителски продукти.

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Захранване Ком ООД София

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image