Владимир Вълков ЕТ
3.5 звезди от 4 потребител

Владимир Вълков ЕТ

  • гр.Русе Производствена база: Червена Вода
    Русе 7000
    Област Русе Bulgaria
  • Виж Номер
  • vl_valkov@yahoo.com
Описание:

ЕТ Владимир Вълков, производство на антикорозионни и хидроизолационни защитни покрития, антикорозионни защитни покрития Русе, вододисперсни хидроизолационни материали, търговия с хидроизолационни защитни покрития

Описание на фирмения профил

За нас

Фирма ЕТ Владимир Вълков гр. Русе е създадена през 1993 година, като основната й дейност е производство и търговия с антикорозионни и хидроизолационни защитни покрития.
Благодарение на дългогодишния си опит фирмата разработи ново поколение екологично чисти вододисперсни хидроизолационни материали, отговарящи изцяло на съвременните европейски изисквания.

Всеки продукт на фирма Вълков притежава Българско Техническо Одобрение, издаденo от Научноизследователския институт по строителство гр.София, което гарантира високото качество на съответните защитни продукти.
Компанията работи съвместно с едни от най-големите строителни борси в България, сред които са: Сдружение Топливо, ЦЕМ Комерс, КАН 92, Ангро и други.

Нашите продукти се реализират в Румъния от 2005 година, в Словения от 2007 година и в Сърбия от началото на 2011 година.

Битуменка-грунд

Служи за импрегниране на бетонни и други покривни конструкции преди полагане на основния материал Битуменка-флекс, за залепяне на рулонна или листова хидроизолация и за антикорозионна защита на метални повърхности.

Битуменка-флекс

Служи за изпълнение на покривна хидроизолация и ремонт на съществуващи вече хидроизолационни покрития, за хидроизолиране на основи на бетонни конструкции полагащи се трайно в земята и за хидроизолация на всички видове ламаринени и етернитови покриви.

Битум-стик

Служи за ремонт на покриви и течове на покривни конструкции от всякакъв вид. Прилага се за бързо запълване и залепяне на пукнатини и шупли в покриви, олуци и отводни тръби.

Акролит-акрофлекс

Нанася се преди полагане на композиция Акрофлекс. Използва се за грундиране на бани, санитарни помещения и други преди поставяне на облицовка.

Акрофлекс

Служи за хидроизолация на покриви, стари ерозирани от влага хоросанови мазилки, газобетон, тераси, външни стени, басейни, канали, бетонни цистерни, всички видове метални и етернитови покриви.

Акрофлекс 2K PU

Хидроизолационно защитно покритие на покриви, тераси, бетонни цистерни и други. Служи за антикорозионна и хидроизолационна защита на метални конструкции и покриви. Полага се и като износоустойчиво и химикоустойчиво покритие за бетонни подове.

Полистик 2K

Полиуретаново еластично лепило, несъдържащо разстворители. Отличава се с широк спектър на залепване върху различни строителни материали. Еластично лепило, подходящо за използване при дървообработване, при производство на сандвич панели(термо панели), за залепяне на паркет и др.

Аквабит-грунд

зползва се за антикорозионна защита на метални повърхности, а също така и като грунд преди полагането на основната композиция Аквабит. Може да се ползва и за залепване на листова или рулонна хидроизолация.

тел. 08115 2552

Нещо 50

Публикувано на 03-02-2017
Влизания 804
Правим всички видове стройтелни смеси

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Владимир Вълков ЕТ Русе

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image