Викис Хидравликс ООД
5 звезди от 1 потребител

Викис Хидравликс ООД

  • ж.к. Ливадето, бл. 35
    Троян 5600
    Област Ловеч Bulgaria
  • Виж Номер
  • plam@vikishydraulics.com
Описание:

ВИКИС ХИДРАВЛИКС ООД е фирма, с близо 30 години опит в производството на хидравлични изделия, маркучи с разнообразни накрайници, бутални и плунжерни хидравлични цилиндри. Фирмата е със седалище в град Троян, където развива дейността си.

ВИКИС ХИДРАВЛИКС ООД произвежда продукти по поръчка, като в производството си използва италиански уплътнения и материали. През последните години, фирмата се радва на сериозен брой поръчани продукти, наброяващ 50000, които са предвидени, както за българския, така и за чуждестранния пазар.

Фирмата се е утвърдила на пазара, като успешно е изградила име на ценен и лоялен партньор, за български и италиански компании, като им предоставя висококачествени продукти години наред.

Целият производствен фонд на фирмата, съчетава качество, функционалност и сигурност, при това на конкурентни цени.

Успехът на ВИКИС ХИДРАВЛИКС ООД се базира, на прецизната изработка, на всеки детайл, която от своя страна е невъзможна без участието на опитния екип от специалисти, който старателно влага цялата си компетентност и усърдност, в работата си за фирмата.

Независимо от продуктите, които се произвеждат във ВИКИС ХИДРАВЛИКС ООД, околната среда не е засегната по никакъв начин, тъй като са спазени всички екологични и енергийни стандарти и изисквания за опазването ѝ.

Компанията е почитател на трайните лоялни отношения със своите партньори, което я прави надеждна и предпочитана в професионален план.

Служителите на фирмата спазват стриктно идеите ѝ за развитие, като непрекъснато следят технологичните тенденции и ги прилагат в работата си, за подобряване на производителността и бързината в изпълнението на всеки поет ангажимент.

Телефон за връзка: 0887 976 747, 0888 694 364, 067 060 407

 

ж.к. Ливадето, бл. 35 Троян, Област Ловеч 5600 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Викис Хидравликс ООД Троян

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image