ВАТ БГ
5 звезди от 1 потребител

ВАТ БГ

Описание:

ВАТ БГ е дъщерна на Negometal SARL Франция. Предлага услуги на клиентите си по възстановяване на данъци от чужбина – международното ДДС и Акциз на горивата.

Нов продукт на фирмата е бордово устройство Negoroad за пътните такси в Белгия, Франция, Испания и Португалия – без гаранции, заплатени изцяло онлайн и с отстъпки, възстановени кеш!

Също така картите C2A за разплащане на гориво, пътни такси, тунели и фериботи. Картата е без гаранции или депозити. Мрежата от бензиностанции е голяма, а от 1 Юни 2016 са добавени нови 600 обекта само във Франция. Освен във Франция, картите имат най-голямо покритие и в Испания и Бенелюкс, Словения, Австрия и Германия.

Притежателите получават и големи отстъпки, които на някои обекти могат да достигнат до 18 евроцента на литър.

No automatic alt text available.

УСЛУГИ

Негороуд - страните, за които важи са PT, ES, FR, BE, IT, AT, DE
Акциз - сумата на възстановяване се променя:
Франция - 0.1775 € / литър
Словения - 0.096
Белгия - 0.2133
Италия - 0.2142

НЕГОРОУД – Устройство за Пътни такси BE, FR, ES, PT без гаранции
Нов продукт на фирмата е бордово устройство Negoroad за пътните такси в Белгия, Франция, Испания и Португалия – без гаранции, заплатени изцяло онлайн и с отстъпки, възстановени кеш!

ДДС за възстановяване
Négométal ви предоставя тази услуга със своя професионален персонал и неговите седем клона в цяла Европа, така че да се получи възстановяване на ДДС в 27 чужди страни.

Освен това, ние ви предлагаме услугата на бързо плащане, което ще ви позволява да възстановявате ДДС на 10 дни, считано от датата, на която получим точна документация.

Възстановяване на акциза (TIPP)
Ние се грижим за възстановяването на акциза за гориво във Франция, Белгия, Италия, Словения и Испания.

Възстановяването е различно във всяка страна: за Франция е определен на € 0,0475 / л, в Словения е € 0,08 / л, в Белгия на € 0,0763 и в Италия при € 0214 / л.

Разплащателна карта Mastercard ®
Ние можем да предложим първата карта по банков път, с която да плащате в пълна свобода и с максимален контрол на разходите на вашите водачи.

За повече информация, посетете www.c2a-card.com

Карта за гориво
Предлагаме Ви карта за гориво, с която да платите в Испания, Португалия, Франция, Бенелюкс, Германия, Словения и Австрия. Вие ще имате отстъпки на широка мрежа от бензиностанции.

Платежни карти за Автомагистрала
За да платите магистрала и да сте сигурни, в най-добрата цена, ние Ви предлагаме различни устройства в различни страни: Viacard за Италия, VIA-T за Испания, Tis-PL и Ecotaxe устройства за Франция, Frejus и Mont Blanc карти за тунел, Go-Box за Австрия, Toll Collect за Германия, Viatoll в Полша.

 

 

бул. Ботевградско шосе 276, ет.4 офис 11 София, София - град 1000 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от ВАТ БГ София

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image