Тим 93 ЕООД
5 звезди от 1 потребител

Тим 93 ЕООД

  • гр. София, ул. Милин Камък № 5, ап. 9
    София 1000
    София - град Bulgaria
  • Виж Номер
  • dinotrbg@gmail.com
Описание:

ТИМ 93 е фирма с дългогодишен опит в областта на писмените и устните преводи. През годините на развитие и усъвършенстване сме помогнали на стотици клиенти да преодолеят езиковата бариера при своите бизнес и лични комуникации. Специализирани сме в превод на техническа, юридическа и финансова документация, фирмени договори и кореспонденция, научни и медицински текстове, патентно и авторско право, обществени връзки и маркетинг, текстове за публикация, книги, брошури, рекламни материали и др.

ТИМ 93 е участвала в преводите на документация за обществени поръчки в България и чужбина, европейски проекти по програмите ФАР, ОП “Регионално развитие” 2007-2013 г., ОП “Райони в растеж” 2014-2020 г., ОП “Транспорт” и т.н., тръжни процедури, обявени от български и чуждестранни фирми, технически, медицински, финансови, юридически и други видове документи.

Преводачески Услуги

ТИМ 93 извършва писмени и устни преводи в областта на техниката, правото и финансите, фирмени договори и кореспонденция, научни и медицински текстове, патентно и авторско право, обществени връзки и маркетинг, текстове за публикуване, книги, брошури, рекламни материали и т.н. Предлагаме преводи на стандартни (бланкови) документи и на специализирани текстове, като услугата се дели на обикновена, бърза и експресна.

Експресни Преводи

Често пъти скоростта е от съществено значение за постигане на качествени резултати. Нашите експресни услуги гарантират изпълнение на поръчката Ви във възможно най-кратък срок с перфектно оформление и отличен превод.

Устни Преводи

ТИМ 93 предлага професионален устен превод за мероприятия с международно участие, бизнес срещи, обучения, учебни пътувания, нотариални сделки и други от/на официалните езици на ЕС и множество други езици.

Легализации

Легализацията на преведени документи изисква познания на административната система – нещо което рядко е от компетентността на клиента. Ние сме добре запознати със системата и можем да внесем документите Ви за заверка и апостил в съответната инстанция.

Специализирани Преводи

В зависимост от нуждите Ви, ние разполагаме с преводачи, експерти и консултанти в множество области и тясно специализирани терминологични бази данни – медицина, право, технологии и т.н.

Бизнес Преводи

Вашият бизнес се развива – Вие експанидирате на външни пазари и се нуждаете от превод на фирмените материали, бизнес комуникацията и маркетинга. Ние ще се погрижим за прехвърлянето на системата Ви на съответния език.

Нови Технологии

Вие сте специализирани в нови технологии и развивате интернет сайтове и апликации за различни системи. Ние сме опитният Ви партньор, който ще прехвърли системната информация на необходимите за продукта Ви езици.

Езици

Фирмата Тим 93 работи с висококвалифицирани и опитни преводачи от и на езиците на ЕС, както и повечето световни езици. Високият професионализъм на служителите на фирмата и преводачите е гаранция за точността, прецизността и своевременното предаване на превода на клиента. Доказателство за това са многобройните удовлетворени клиенти, които непрекъснато търсят нашите услуги и ни препоръчват пред своите партньори и познати.

Ние разполагаме с квалифицирани специалисти в различни области на науката и техниката, фирменото право и бизнес документацията, медицина, финанси и т.н. Всички те подписват клетвени декларации за верността на превода и декларации за конфиденциалност на поверената им за превод информация. Фирмата разполага с 2 офиса в София и представителства в Казанлък, Лом и Монтана.

Други Услуги

Дружеството Тим 93 е регистрирано в съответствие с изискванията на ЗЗЛД като администратор на лични данни. Фирмата има сключен договор с МВнР за извършване на официални преводи на типови и други документи.

Като доставчик на езикови и преводачески услуги в глобален мащаб, ние гарантираме, че защитаваме всички лични данни съгласно изискванията на Общия регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679), както и споразуменията със САЩ и Швейцария за защита на личните данни (EU-US Privacy Shield Framework и Swiss-US Privacy Shield Framework).

Нашите преводачи подписват клетвени декларации за верността на превода и декларации за конфиденциалност на поверената им за превод информация.

Фирмата разполага с 1 офис в София и представителства в Казанлък, Перник и Монтана.

тел.: 029865180, 0899 892344

гр. София, ул. Милин Камък № 5, ап. 9 София, София - град 1000 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Тим 93 ЕООД София

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image