Слънчевата пекарна / The Sunny Bakery
5 звезди от 1 потребител

Слънчевата пекарна / The Sunny Bakery

Описание:

Подарете си усмивки и слънчево настроение, опитайте неустоимо вкусни сладкиши, посетете „Слънчевата пекарна“! Мястото, на което няма как да не се върнете отново.

Снимка на Слънчевата Пекарна/The Sunny Bakery/The New Place.

“The Sunny Bakery” се намира в град Пловдив, а името, което пекарната носи, описва идеално атмосферата, обслужването и качеството на продуктите. Вълшебното местенце ще откриете на улица ул. Зорница 7. Заповядайте!

Снимка на Слънчевата Пекарна/The Sunny Bakery/The New Place.

В „Слънчевата пекарна“ ще ви посрещнат с широка усмивка и добро настроение. Горещото кафе или освежаващата напитка ще ви помогнат в избора на някое от вкусните изкушения. Да, изборът е труден, защото всичко изглежда неустоимо. А ако сте почитатели на здравословното хранене, ще намерите всичките си любими продукти на едно място. Няма нищо по-хубаво от домашно приготвената храна. Тук тя е подправена с щипка любов и майсторски умения. Продуктите са натурални и освен, че са вкусни, се грижат за вашето здраве и за добрата ви форма.

Снимка на Слънчевата Пекарна/The Sunny Bakery/The New Place.

В уютната сладкарница ще откриете разнообразни и вкусни предложения, подходящи за всяко време на деня. Опитайте зърнено блокче с лимец, веган брауни с лимец, рожково веган брауни… Мъфини с лимец и морков или с лимец и тиква? Ореховки, меденки, гризини, бисквитки – всичките вкусни и полезни. А какво да кажем за домашно приготвените торти? Те са красиви, приготвени с много старание и подгодящи за всеки специален повод, празник или просто ден, в който искате да зарадвате любим човек… или себе си. Предложенията нямат край. Посетете „Слънчевата пекарна“ и си подарете вълшебни мигове и вкусни преживявания!

тел.: 088 677 5844 

ул. Зорница 7 Пловдив, Област Пловдив 4000 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Слънчевата пекарна / The Sunny Bakery Пловдив

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image