Техстиил ЕООД
5 звезди от 1 потребител

Техстиил ЕООД

Описание:

„Техстиил“ ЕООД е компания, занимаваща се с производството на стругови автоматни детайли, и лидер в областта. Елементите, които предлага биват изработвани от пластмаса, цветни метали, както и от обикновена или неръждаема стомана. Обработваемите материали тук са с диаметър от 2 до 25 милиметра. Продуктовата гама на фирмата включва:

 

НЕСТАНДАРТНИ ДЕТАЙЛИ Дребносерийните биват произвеждани с помощта а най-съвременни и универсални машини, зад които стои висококвалифицираният екип накомпанията, съставляван от професионалисти с богат опит. Надеждността на всеки от детайлите е гарантиран. 

  

 

Едросерийните са с диаметър от 1 до 25 милиметра, а за направата им използвани биват високопроизводителни автомати. Качеството на тези продукти е безупречно, а цените им са добри!

  

 

КРЕПЕЖНИ ЕЛЕМЕНТИ Сред тези изделия ще откриете метрични и самонарезни винтове, втулки и други. И те се отличават с качество и изгодни цени. Да се доверите на „Техстиил“ ЕООД ще е отлично решение, защото фирмата е утвърдена и водеща в областта на изработката на осесиметрични детайли – метални и неметални – с помощна на стругови автомати.

ул. Крайречна Сандански, Област Благоевград 2800 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Техстиил ЕООД Сандански

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image