Сънкинг ЕООД
5 звезди от 1 потребител

Сънкинг ЕООД

Описание:

Нашата мисия е да предлагаме високачествени солариуми и соларна козметика на достъпни и атрактивни цени, като се стремим да разбираме и удовлетворяваме индивидуалните нужди и желания на всеки клиент.

Сънкинг ЕООД предлага на своите клиенти и партньори високачествени солариуми megaSun, с атрактивен дизайн и иновативни функции.

Всички модели солариуми предлагат ефективни соларни програми за добиване на тен, специално създадени за различни типове клиенти, желания и потребности.

Фирмата предлага и соларна козметика на водещите марки Tannymaxx и Sunmaxx, които със своята изключителна ефективност и грижа за кожата правят тези продукти предпочитани от клиентите.

Може да бъде изображение с 1 човек и на закрито

Всички модели солариуми са в тон с най–новите световни тенденции за съчетаване на добиване на тен и красиво тяло със здраве и релаксация.

Процедурите в солариумите на MegaSun бързо създават равномерен и траен тен и въздействат благоприятно върху общото състояние на организма.

Увеличават витамин D и калция в организма, укрепват костите, имунната система, имат антигрипен и антибактериален ефект, въздействат антидепресивно през зимния период, подобряват кръвообращението, вида на кожата, премахват козметични дефекти и облекчават над 160 кожни заболявания.

Може да бъде изображение с на закрито

Соларната козметика от своя страна съдържа екзотични висококачествени съставки и не само води до ефективно образуване на тен, но се грижи за кожата и я поддържа млада, жизнена и красива. Продуктите на Tannymaxx и Sunmaxx съчетават  "най-доброто от природата и най-доброто от науката".

Солариумите както и соларната козметика, предлагани от Сънкинг ЕООД са утвърдени на българския пазар. Много соларни студия, хотели и професионални фитнес центрове са избрали именно тях, за да предложат на своите клиенти качествени и високоефективни процедури за добиване на тен.

Няма налично описание на снимката.

Сънкинг ЕООД е дъщерна компания на немската фирма Sunking - oфициален представител на MegaSun - номер 1 в света за висококачествени професионални солариуми и мaркова козметика за тях.

Фирмата производител фокусира усилията си върху една единствена цел – чрез задълбочени изследвания, разработки и най-иновативни продукти да предложи качество, комфорт и изпълнение от най-висока степен.

Sunking е основана през 1981 година Чрез Сънкинг ЕООД за кратко време се утвърждава на българския пазар като надежден партньор на много соларни студия, хотели и професионални фитнес центрове.

Притежаваният сертификат за качество е доказателство за произхода и безупречното въздействие на продуктите, които Sunking предлага на своите клиенти.

Няма налично описание на снимката.

тел.: 0877955688, 043164867 

ул. Ген. Скобелев 10 Казанлък, Област Стара Загора 6100 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Сънкинг ЕООД Казанлък

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image