Стам Ltd.
5 звезди от 1 потребител

Стам Ltd.

Описание:

page_9_1488451419.jpg

СТАМ ЛТД е създадена през 1998 г. с основен предмет на услуги - проектиране, доставка, монтаж, сервиз и цялостен инженеринг на всички видове складови системи.

До момента са реализирани над 1800 проекта на складови системи в България, Гърция, Турция, Сърбия, Македония, Босна и Херцеговина, Черна гора, Румъния, Италия, Австрия, Русия, Полша, Белгия и Унгария.

Някои от най-големите ни клиенти са Coca Cola, Liebherr, Schenker, Nestle, Хемофарм, Miroglio,Actavis и много други.
Преди 5 години СТАМ ЛТД. беше главен изпълнител на един от най-големите проекти за автоматизирани складове, реализиран за Белла България - 15 000 палети със 7 стакер кранове.

В СТАМ ЛТД работят 71 специалисти - 27 с магистърска степен по икономика, електроника, софтуер, управление и т.н., и 14 с магистърска степен по инженерство.

Основен факт за компанията е, че за последните 17 години ние нямаме забавяне на плащане към нашите доставчици, ДДС или социалното осигуряване. Преди 2 години СТАМ беше одитирана от BCRA * и ни беше дадена оценка A - дългосрочно.

* BCRA - агенция за кредитен рейтинг, е третата квалифицирана рейтингова агенция в ЕС.

В продължение на години ние създаваме най-модерните решения за складово съхранение, които са лесни за използване и водят до ефективност на разходите.С нашите знания и опит ние разработваме иновативни решения за максимално оползотворяване на вашето складово пространство, както и за пълната оптимизация на всички процеси в склада.Ние сме винаги насочени към нови разработки, което ни позволява да можем да предложим модерна и пълна продуктова гама.

От създаването на компанията, ние сме извършили многобройни проекти и монтажи във всички видове индустрии и бизнес, както търговски, така и индустриален.Това ни спечели огромно доверие и репутация на пазара като лидер No1 в решенията за складови системи.

Ние вярваме, че нашите продукти не само отговарят на вашите нужди, но също така допринасят за успеха на вашия бизнес.

ул. Панорамен Път 38 София, София - град 1616 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Стам Ltd. София

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image