Складови Системи и Стелажи ЕООД
5 звезди от 1 потребител

Складови Системи и Стелажи ЕООД

Описание:
Фирма "Складови Системи и Стелажи" ЕООД е специализирана в доставката и монтажа на всякакви видове складови, архивни и магазинни стелажи.
 
Фирма „Складови системи и стелажи“ ЕООД се занимава с търговия, доставка и монтаж на всякакви видове складови системи, архивни и магазинни стелажи от внимателно селектирани висококачествени материали. През годините на своя опит фирмата за складови системи и стелажи се утвърждава като сигурен и коректен партньор и поддържа дългогодишно сътрудничество с ANEMOS s.p.a. и Scaffsystem S.r.l., с цел да задоволява максимално нуждите и очакванията на своите клиенти.

За целите на своята дейност със складови системи и стелажи фирма „Складови системи и Стелажи“ ЕООД разполага с необходимите международни сертификати за качествен контрол на ISO 9001: 2008 и отговаря на всички европейски стандарти за безопасност.

Фирма „Складови системи и Стелажи“ ЕООД извършва професионални консултации и огледи на място и изготвя всякакви индивидуални проекти по ваша поръчка. Фирмата се утвърждава като лидер на пазара със стелажни и складови системи и извършва доставка не само на територията на България, но и извън страната.

Във фирмата работи екип от висококвалифицирани специалисти в монтажа и изработката на складови и стелажни системи, които непрекъснато работят в полза на своите клиенти и им гарантират качествен монтаж и експресно пускане в експлоатация. „Складови системи и Стелажи“ ЕООД са професионалисти в своята област и предлагат собствени гаранционни и извънгаранционни сервизни услуги на своите клиенти.

Фирмата предлага:

 • Стелажи за палети:
 1. Конвенционални стелажи;
 2. Гравитационни стелажи;
 3. Стелажи "Drive in";
 • Конзолни стелажи;
 • Рафтови етажни стелажи с пътеходи;
 • Архивни стелажи;
 • Система "Мецанин - SSS04";
 • Метални сгради;
 • Рафтови стелажи:
 1. Рафтови стелажи до 800 кг.;
 2. Рафтови стелажи до 400 кг.;
 3. Рафтови стелажи до 200 кг.;
 • Автоматизирани вертикални складове;
 • Колички и работни места;
 • Пластмасови кутии и контейнери.

Тел.: 0889 053005, 02 444 90 55

бул. "Инж. Иван Иванов" 70Б София, София - град 1000 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Складови Системи и Стелажи ЕООД София

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image