Секотех ЕООД
5 звезди от 1 потребител

Секотех ЕООД

Описание:

Фирма Секотех ЕООД е със седалище в гр. Плевен и предлага на своите клиенти поддръжка на офис техника, софтуер и структурно окабеляване.

Продажба и презареждане на тонер касети

Предлагаме оригинални и съвместими тонер касети. Презареждането се извършва от специалисти с висока квалификация и дългогодишен опит в областта на поддръжката на печатаща техника. За надеждна експлоатация и дълъг живот на печатащото устройство използваме само качествени консумативи за презареждането на Вашата тонер касета.

Структурни кабелни системи

Кабелната инфраструктура във вашата сграда или офис е основен компонент на цялата ви мрежа. С нашия опит, ние се ангажираме, че инфраструктурата на комуникациите, без значение колко сложни са те, ще отговарят на изискванията Ви.
Ние Ви предлагаме проектиране, изграждане, настройка и поддръжка на структурни системи.

Продажба и поддръжка на копирна техника

Техниката, която предлагаме е с възможност за цветен или черно-бял печат при принтиране, копиране или сканиране, решения, както за бизнеса, така и за дома. Със схема за различни нива на обслужване получавате – гаранционен и извънгаранционен сервиз или договор за удължена гаранция.

Продажба и поддръжка на телефонни централи

Предлагаме обширна гама от телефонни продукти, включващи най-новите VoIP системи, нови и реновирани цифрови системи, монтаж и настройка, договори за поддръжка, обслужване и консултации.

Изграждане на системи за сигурност и пожароизвестяване

За всички Ваши изисквания за сигурност и наблюдение, независимо дали става дума за сигнално охранителни системи и видеонаблюдение, системи за контрол на достъпа и пожароизвестяване, нашата компания ще Ви предложи правилните продукти и решения, базирани на най-новите технологии.

Продажба и поддръжка на компютърна техника и софтуер

Предлагаме широка гама от ИТ услуги и дейности, които ще решат всички проблеми с вашите компютърни системи. Ние можем да Ви помогнем с вашата офис мрежа, инсталиране и конфигуриране на вашите сървъри и мрежови устройства, както и поддръжка на всички компютри, лаптопи, принтери, монитори и други периферни устройства.

Работно време: 08:30 – 17:30 ч.
Почивни дни: събота и неделя

ул. Хаджи Димитър 24-Б Плевен, Област Плевен 5800 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Секотех ЕООД Плевен

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image