САРИС ООД
5 звезди от 1 потребител

САРИС ООД

Описание:

САРИС ООД стартира своята дейност през 1991 година. Вече 24 години успешно и активно присъства на българския строителен пазар. Началото е сложено в Пловдив в малък цех за алуминиева дограма. Компетентният екип, модерното за времето си оборудване, качествената изработка и коректно спазваните срокове и клаузи по договорите бързо налагат новосъздадената фирма като един от водещите изпълнители в този бранш. През изминалите години дружеството трупа опит, осигурява модерно оборудване за производство, въвежда най-новите технологии. Това позволява разширение на сферата от дейности – днес те са многобройни:

Строителство. Промишлено и гражданско строителство. Изграждане на метални конструкции.

Производство: Производство и монтаж на алуминиева и PVC дограма, структурни и полуструктурни окачени фасади и облицовки с Etalbond. Производство на стъклопакети. Производство на алуминиеви дръжки за хладилниците LIEBHERR. Фирмата няма ограничения за разработването и внедряването на всякакви изделия от алуминий с разнообразни покрития – прахово боядисване, анодизация и др.

Търговия. Фирмата търгува с широка гама алуминиеви профили, аксесоари за дограма, еталбонд, ламарина, закалени и незакалени стъкла и стъклопакети.

ВЕИ. Разработена е собствена система за соларни покривни и наземни конструкции. Фирмата е популярна и извън страната. Във Великобритания, Франция и Германия е позната като коректен изпълнител.

Обекти. Построените от САРИС ООД търговски обекти, жилищни сгради и офиси, промишлени халета и др „до ключ” са много на брой. Сред тях са офис комплекс „Адора Бизнес Център” в София, жилищтна сграда “Изгрев” срещу Руско посолство в София, търговски център „Деком” в Пловдив, бензиностанции на „Лукойл, заводите за алуминиеви и ПВЦ профили „Етем” в София.

Служители. Днес във фирма САРИС работят над 120 висококвалифицирани специалисти в различни области – инженери, конструктори, технолози, оператори на машини, монтажници и други.

Семейство. Постоянното разширяване на дейността довежда до профилирането в отделни, но тясно свързани помежду си фирми – ПЕТРОСТИЛ ООД и ПЕТРОМЕТ ООД.

САРИС ООД активно сътрудничи със:

  • Стилмет (София) - България;
  • Алкамет (Шумен) - България;
  • ETEM - Гърция;
  • Liebherr - Германия;
  • Инконекс-ком - Молдова – специализирана фирма за изграждане на бензиностанции на Лукойл в страни от Източна Европа.

Партнираме си с редица компании – производители на стъкло:

  • Шишеджам (Търговище) - България;
  • Sisecam – Турция;
  • Glaverbel;
  • Pilkington;
  • Guardian.

   

ул. Скопие 112 Пловдив, Област Пловдив 4000 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от САРИС ООД Пловдив

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image