Русчев Клима ЕООД
5 звезди от 1 потребител

Русчев Клима ЕООД

  • ул. Стоян Коледаров 4
    Велико Търново 5000
    Област Велико Търново Bulgaria
  • Виж Номер
  • ruschevklima@gmail.com, rvklima@mail.bg
Описание:

Русчев Клима  е и специализиран в изпълнението на вентилационни системи с широко приложение – жилищни и административни вентилации, както и вентилациони системи за заведения съобразени с всички изисквания на РИОСВ, нормативни и законови норми и актове.

Нашият опит и кадрови ресурс ни позволява до момента да реализираме множество проекти за изграждане на вентилационни системи на жилищни сгради, комплекси от жилищни сгради, офис сгради, държавни ведомства и учреждения, както и много самостоятелни обекти, заведения, на които по нормативна уредба е задължително изграждането на вентилационна система. Изграждането на вентилационни системи е процес,в който участват паралелно екип от специалисти и технически лица, както от страна на изпълнителят, така и от страна на инвеститора. Ние винаги се стремим да предлагаме най-добро качество и оптимални решения на най-добри цени!

Русчев Клима  затваря кръга от услуги: технически решения – извънгаранционeн сервиз, с което гарантира максимално дълъг период за експлоатация на съоръженията.

Консултация
  • Дистрибуция
  • Предлагаме и цялостно проектиране и изграждане на системи за подово отопление, пълен контрол и автоматика от водещите производители в бранша – Oventrop, Rehau, Damffos
  • Професионални решения за климатизация на офиси, магазини, ресторанти и жилищни помещения
Монтаж и Демонтаж
 
тел.: 088 611 2283
ул. Стоян Коледаров 4 Велико Търново, Област Велико Търново 5000 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Русчев Клима ЕООД Велико Търново

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image