Римпекс ООД
5 звезди от 1 потребител

Римпекс ООД

Описание:

Римпекс ООД произвежда широка гама от неформувани огнеупорни материали и огнеупорни изделия със сложна форма, които се използват при изграждането и ремонта на огнеупорната облицовка на топлотехнически агрегати и съоръжения в черната и цветната металургия, машиностроенето, циментовата, стъкларската и керамичната промишленост, строителството, енергетиката и други.

Римпекс ООД произвежда несъдържаща азбест обмазка и изпълнява изолации на открити тръбопроводи и съдове с изолационна вата и нанесена върху нея обмазка.

Image


Римпекс ООД осъществява и инженерингова, пещостроителна и пещоремонтна дейност във всички индустриални области, прилагащи високотемпературни процеси. Дружеството предлага комплексни услуги: проектиране на облицовки, изпълнение, въвеждане в експлоатация (сушене и подгряване), гаранционен и следгаранционен сервиз. Римпекс ООД разполага с професионален опит и достатъчен кадрови ресурс, които му позволяват да изпълнява спешни поръчки и работа в аварийни ситуации.

Регистрираната в Китай фирма Yingkou Rimpex Metallurgical and Refractory Consulting Center, напълно субсидирана от Римпекс ООД, осъществява директен контакт с утвърдени производители на огнеупорни изделия. Чрез тази фирма Римпекс ООД внася от Китай суровини за производство на огнеупорни материали, шамотни, високоалумоокисни и магнезиални изделия, огнеупорни изолационни материали и други, които използва в собствената си производствена и сервизна дейност или предлага на вътрешния и на международния пазар. През 2001 година Римпекс ООД е сертифицирано по изискванията на международния стандарт за качество ISO 9001. Концепцията за качество в дейността на дружеството го прави ефективен и желан партньор.

Image

Основни предимства на Римпекс ООД са пазарно ориентираната продуктова гама от неформувани огнеупорни материали и изделия от тях, която отговаря на качествените изисквания на динамично развиващите се пазари, възможностите за комплексни доставки на всички видове огнеупорни материали, възможностите за изпълнение, ремонт и сервизно обслужване на огнеупорни футеровки в различните им индустриални приложения.

Римпекс ООД извършва изпълнение, текущо сервизно обслужване и ремонт

 • Пещи и котли - огнеупорни футеровки на всички видове пещи и котли - металургични, стъкларски, керамични пещи, пещи за хляб, енергийни, промишлени и водогрейни котли;
 • Нискотемпературни изолации - нискотемпературни изолации в температурен интервал от -150оС до 150оС на хладилни камери, стабилизатори за вино и концентриран алкохол, тръбопроводи и други.
 • Високотемпературни изолации - топлинна изолация на открити топлопроводи и съдове с изолационна вата и безазбестова обмазка. Изолационите материали са на основата на разтворими керамични влакна, които имат по-добри санитарно-хигиенни показатели.
 • Други - за други услуги, които не са упоменати можете да използвате контактната форма в контакти и да ни изпратите запитване за услугата или продукта от който Вие имате нужда.

Продукти които Римпекс ООД предлага

 • Огнеупорни бетони;
 • Огнеупорни ТОРКРЕТНИ маси;
 • Огнеупорни набивни маси;
 • Специални продукти;
 • Защитни покрития за изолации;
 • Изделия от огнеупорни бетони;
 • Огнеупорни тухли;
 • Огнеупорни изделия от керамични влакна;
 • Галерия на предлаганите от нас продукти;
 • Други

 Тел.: 0725 60 651

с. Лесново Лесново, Област София 2119 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Римпекс ООД Лесново

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image