RDP Engeneering
5 звезди от 1 потребител

RDP Engeneering

Описание:

Създадохме „РДП Инженеринг” ООД / RDP ENGINEERING Ltd през 2008 година.

Създаваме технологични и инвестиционни проекти във фази от идейна до работна, по специалности Архитектура, Конструкции, Електро, ВиК за предприятия от хранителната промишленост, включително и ферми за отглеждане на животни. Независимо дали искате да изградите ново предприятие, да разширите или реконструирате вече съществуващо, ние ще изработим технологичният и инвестиционният проект. Започваме с анализ на ситуацията (предварително проучване) и се съобразяваме с вашите изисквания и ориентацията на бъдещото предприятие. На тази основа и спазвайки всички законови норми и хигиенни изисквания ние създаваме инвестиционният проект. Проектите ни са съобразени и с изискванията за кандидатстване по европейски грантови схеми. 

 

НАШИТЕ СТРЕМЕЖИ

Да създадем и изградим фирма, която да предлага в сферата на хранително вкусовата промишленост, инженерингови и консултантски услуги на високо качество и оптимална цена.

 

КАК ГИ ПОСТИГАМЕ?

Прилагаме интегриран подход към целия проект. Не разглеждаме проекта като „съшит” от отделни парчета (технология, архитектура, кострукции, системи за качество и контрол), а като едно цяло, съзидано от отделни части, които са в хармония. Така постигаме т.н. синергия. Предприятията са високоефективни, максимално използват ресурсите и отговарят на всички норми.

 

Съзидателност и Иновативност.

За нас работата е творчески процес и освен, че използваме конвенциналните и утвърдени схеми, нашият екип генерира нови идеи и концепции. Така нашата постоянна креативност е изходна точка за иновациите, които предлагаме на нашите партньори и внедряваме в нашите обекти.

 

Постоянство и Професионализъм

Екипът ни се състои от опитни, отдадени на работата си професионалисти, чиито приоритет е предоставянето непрекъснато на висококачествени услуги на нашите клиенти.

 

Тел.: 0899823825, 0899 823 82, 0899131777.

София София, София - град 1000 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от RDP Engeneering София

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image