Рейтекс Инженеринг
5 звезди от 1 потребител

Рейтекс Инженеринг

  • бул. Владислав Варненчик № 66
    Варна 9000
    Област Варна Bulgaria
  • Виж Номер
  • info@raytex-bg.com
Описание:

Рейтекс Инженеринг е водеща инженерингова фирма в областта на Видеонаблюдението, комуникациите, Компютърните технологии, Системи за сигурност, Автоматизация на сгради и технологични процеси, Контрол на достъпа и работното време, Хотелски системи за сигурност, Периметрова охрана и др.

Фирмата предлага комплексно проектиране, изграждане и поддръжка на всички видове слаботокови инсталации, електронна апаратура и специални системи в хотели, бизнес сгради и луксозни жилища. Тя извършва проектиране, производство и пълен инженеринг в посочените области и поддържа собствен eкип от високо квалифицирани инсталатори, гаранционен и следгаранционен сервиз.

Фирмата произвежда специализирани изделия и системи в областта на радиокомуникациите, системите за сигурност и контрол на достъпа, доставя изделия и комплектова системи в тези области и в областта на видeонаблюдението и пожароизвестяването.

Рейтекс Инженеринг е оторизиран доставчик и интегратор на компютърно и мрежово оборудване и софтуер, GSM и офис техника.

Фирмата е частна, изцяло българска и е основана през 1991г. в гр Варна.

Като водеща фирма в областта на системите за сигурност и комуникации, ние се задължаваме винаги да предлагаме и развиваме услуги, отговарящи на изискванията на нашите клиенти относно качество, професионално изпълнение и присъствие на пазара. Основа на нашата дейност и на нашия успех е защитата на интересите на клиентите ни, както и осигуряването на качествено, бързо и коректно обслужване.

За повече информация и връзка тел.: 052 66 700, 052 66 70 70, 0889 602 202.

 

бул. Владислав Варненчик № 66 Варна, Област Варна 9000 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Рейтекс Инженеринг Варна

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image