Раймар ЕООД
5 звезди от 1 потребител

Раймар ЕООД

  • РАЙМАР (гр. Кресна – 2840 Международен път Е-79 до бензиностанция ЕКО)
    Кресна 2840
    Област Благоевград Bulgaria
  • Виж Номер
  • info@raimar-bg.com
Описание:

Раймар ЕООД е българска семейна фирма, която работи от 1993г. в град Кресна. Вярваме, че „Камъкът се тежи на мястото”, защото сме родолюбци  и сме влюбени в красотата и приложението на естествения камък с „тежащо” излъчване.

Ние сме в услуга на клиентите си и помагаме в сбъдване на градинските им мечти. Най-голямото ни вдъхновение е обратната връзка, когато сме си свършили добре работата и клиентите са доволни.

Благодарение на подкрепящия ни екип се борим с предизвикателствата на българската действителност. Колегите и отговорното им отношение към качеството са най-голямата ни гордост.

Успяваме да достигнем до клиентите си чрез интернет поръчки и развита куриерска мрежа в цялата страна. Паралелно с това експортираме продукцията си от скално-облицовъчни материали и градинско обзавеждане в редица европейски държави.

Заедно с пълното градинско оборудване и съответните настилки и облицовки от естествен камък, допълваме цялостната визия с „тежащи на мястото си” первази и стъпала от мрамор, гранит и варовик.

Създайте си градина, която привлича близките ви навън и на открито! Бъдете заедно със семейството и приятелите си в чиста и приятна атмосфера, защото традициите, преживяванията и взаимоотношенията са единствените неща, които наистина имат значение.

РАЙМАР (гр. Кресна – 2840 Международен път Е-79 до бензиностанция ЕКО) Кресна, Област Благоевград 2840 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Раймар ЕООД Кресна

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image