ЯК 62 ЕООД
4.5 звезди от 1 потребител

ЯК 62 ЕООД

  • гр. София Ул. История Славянобългарска 8
    София 1000
    София - град Bulgaria
  • Виж Номер
  • info@webcroud.com
Описание:

Фирма ЯК 62 - изработка и монтаж на алуминиева и ПВЦ дограма, окачени и вентилируеми фасади от керамика и алуминиеви композитни панели, иновативни отваряеми системи, парапети и други в град София, кв. Орландовци.

 

Изработка и монтаж на алуминиева и ПВЦ дограма в София-Орландовци

ЯК 62 ЕООД извършва проектиране, изработка и монтаж на окачени алуминиеви фасади и дограма в град София, Орландовци и страната. Компанията също се занимава с търговия на алуминиеви и PVC врати и прозорци, вентилируеми фасади, парапети и сложни конструкции.

Целта, която следваме в ЯК 62, е изграждането на една модерна компания, способна да задоволи желанията и нуждите на своите клиенти. Компанията ни разполага със собствен цех за производство и извършва търговия и монтаж на окачени фасади и дограма.

Високото качество на нашите продукти се дължи на комбинацията от опитни професионалисти и използването на качествени материали. От създаването си, компанията ни работи и се усъвършенства, благодарение на вложените от екипа усилия, качественото изпълнение на поетите поръчки и спазването на сроковете по договорите.

Нашите консултанти ще Ви посъветват при избора на дограма и ще ви предложат идеалният вариант между качество и цена.

Фирма ЯК 62 разполага с широк потенциал за извършване на различни проекти в областта на външното облицоване и остъкляване.

Ние си сътрудничим с фирми, предлагащи едни от най-добрите материали на пазара. За алуминиеви профили работим с фирми, като: SCHUECO, ETEM и ALUMIL, а за аксесоари, крепежи и механизми използваме продукти на фирми, като: GIEZZE и WUERTH.

гр. София Ул. История Славянобългарска 8 София, София - град 1000 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от ЯК 62 ЕООД София

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image