Психолог Красимира Георгиева
4.66667 звезди от 3 потребител

Психолог Красимира Георгиева

  • гр. Хасково, ул. Македония 11
    Хасково 6300
    Област Хасково Bulgaria
  • Виж Номер
  • krasimira43@abv.bg
Описание:

Красимира Георгиева - Психолог - гр. Хасково

Красимира Георгиева е психолог, специализиращ в областта на различните видове психологическа зависимост и психологичното консултиране.

Тя е магистър по консултативна психология и има 2-годишен опит в областта.

Зависимостта при хората не е случайна, всяко зависимо поведение и формата му се диктуват от самата личност. Няма еднакъв лек към преодоляването на зависимостите, поради тази причина се използва психотерапия, която помага за прекъсване на зависимостта от навика. Това е труден процес и изисква време.

Психолог Красимира Георгиева може да Ви помогне да намерите изход от зависимостите, като един от етапите е мотивацията да намерите желание и да го направите, което ще доведе до воденето на по-добър и спокоен живот.

Психолог Георгиева извършва психологично консултиране, ако имате постоянни трудности за постигане на основни цели в личния живот. Психологичното консултиране помага при изследването на проблема. При този вид консултация се работи с конкретни затруднения в живота, които се изследват и обсъждат.

Като специалист, психолог Красимира Георгиева предразполага своите пациенти да говорят свободно за своите емоционални проблеми и проблемите, които срещат в общуването с близките си или с непознати хора. Психологическото консултиране може да се състои в анализиране на мислите, чувствата и поведението на личността. То може да включи избора между нови поведенчески възможности, както и научаване на нови умения за спраеяне с проблемите, по-добро разбиране на това, което се случва в ежедневието и други.

Психолог Красимира Георгиева предлага и онлайн консултации на skype: krasimira1963

тел.: 0888 145 484

гр. Хасково, ул. Македония 11 Хасково, Област Хасково 6300 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Психолог Красимира Георгиева Хасково

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image