Ентеросан
5 звезди от 1 потребител

Ентеросан

Описание:

Фирма Протей - М ЕООД е създадена през 1991 г. с предмет на дейност разработване и внедряване на биотехнологии за производство на пробиотици и функционални храни за здравословно и рационално хранене и за профилактика и лечение на заболявания на храносмилателната система, на някои жлези с вътрешна секреция на ендокринната система, уро-отделителната и нервната системи.

В нея творят високо квалифицирани специалисти - инженери, технолози, микробиолози.

През последните десет години фирма Протей - М ЕООД създаде, регистрира и утвърди повече от 20 пробиотични препарати с търговското наименование "Ентеросан".

http://www.enterosan.net/img/homeslider.jpg

Какво са пробиотиците "Ентеросан"?

Напрегнато и динамично е ежедневието на съвременния човек. Той е подложен на въздействието на факторите на жизнената среда. Влошената екологична среда неминуемо оказва влияние върху нормалното функциониране на човешкия организъм. Отрицателните въздействия на окръжаващата ни среда пряко влияят върху баланса на микрофлората в храносмилателния тракт.

Върху равновесието на флората в стомашно-чревния канал оказват влияние непълноценното и недоимъчно хранене, консервираните храни, антибиотикотерапията и не на последно място количествения и качествен състав на храната.

Всяко отклонение в съотношението на микробните видове, населяващи стомаха и червата, води най-напред до смущения в храносмилателния канал, а на по-късен етап и до сериозни заболявания на храносмилателната система и свързаните с нея органи и системи на човешкото тяло.

Основните регулатори на микрофлората в колона са лактобацилите и бифидните бактерии. На основата на селекционирани щамове от родовете Lactobacillus и Bifidobacterium: Lactobacillus acidophilus 12, Lactobacillus delbruskii, Subsp bulgaricus 144, Lactobacillus casei, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus plantarum, Bif. bifidum, , Bif. breve, , Bif. longum, както и на подходящи среди за тяхното развитие с достигане на висока концентрация на живи активни клетки със запазване на тяхната активност при сепариране, лиофилизация бяха създадени пробиотиците "Ентеросан" за профилактика и лечение на едни от масовите заболявания на съвременния човек, каквито са заболяванията на храносмилателната система. С добавката на витамини и микроелементи в органогенна форма наред с възстановяването и поддържането на баланса на стомашно-чревната микрофлора те придобиват и някои по-специфични предназначения: на лечение и профилактика на заболявания както на храносмилателната, така и на други органи и системи, каквито са сърдечно-съдовите заболявания, заболяванията на уро-отделителната система, високо кръвно налягане, високият праг на холестерола, атеросклерозата и не на последно място зачестилите напоследък алергични, анемични и депресивни състояния на организма.

Всички пробиотици помагат на организма при:

  • стомашно-чревни инфекции и диарии, причинени от микробните патогени;
  • дисбактериози, причинени от лечение с антибиотици;
  • развитие на гъбни инфекции;
  • киселини в стомаха, метеоризъм и запек;
  • увреждане на чревната лигавица;
  • нарушение във функционирането на някои от жлезите от ендокринната система;
  • извличанe на микроелементи от костната и други системи;
  • алергични и анемични състояния на организма.
  • смущения вследствие на менопауза и климактериум;
  • протекция на имунната система.

За повече информация и връзка с фирмата: 032 689 231

ул. Владивосток 2 Пловдив, Област Пловдив 4002 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Ентеросан Пловдив

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image