Полети, обучение и въздушна фотография
5 звезди от 1 потребител

Полети, обучение и въздушна фотография

  • Стара Загора и цялата страна
    Стара Загора 6000
    Област Стара Загора Bulgaria
  • Виж Номер
  • svetoslav.solomaha@gmail.com
Описание:

Полети, обучение и въздушна фотография

Пилотът, изпълняващ полетите е с достатъчен опит за извършването на безопасни полети, включващ над 4500 часа с моторен делтапланер, самолет, безмоторен самолет, делтапланери и тандемни парапланери, включващ височинни полети в нашите планини и в Хималаите в Непал.

Може да бъде изображение с 1 човек

Пилотски права: пилот на мотоделта и самолет NPPL, инструктор и изпитващ инструктор.

Атракционни полети с ултралек самолет и моторен делтапланер, подходящи за подаръчни ваучери. Извършват се от летище Казанлък, разположено в географският център на България, по средата на Долината на тракийските царе. Предлагат се 20,30,60 минутни и повече полети, по желание на пасажерите. По време на полетите може да се наблюдават язовир Копринка, храм-паметник Шипка, връх Шипка, връх Бузлуджа, Стара Планина, връх Ботев, връх Триглав, язовир Жребчево и други прекрасни места. Полетите се извършват под формата на мотивационни полети и пасажерите могат да се запознаят с основите на управлението на самолета и моторният делтапланер.

Няма налично описание на снимката.

Обучение на ултралек самолет и моторен делтапланер. Извършва се на сертифицирани и технически годни летателни апарати, от лицензиран инструктор. Включва теоретична подготовка и летателно обучение в рамките на 25 летателни часа. В края на обучението курсиста държи изпити по теория и практика, след което получава лиценз с правото да лети във въздушното пространство на Република България като любител-пилот.

Въздушна фотография – богат опит с водещи фотографи, организиране на фотографски пленери и семинари с опитни лектори в най-красивите места на България.

Няма налично описание на снимката.

тел.: 0887 596 765

Стара Загора и цялата страна Стара Загора, Област Стара Загора 6000 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Полети, обучение и въздушна фотография Стара Загора

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image