Пласт Инженеринг 04 ЕООД

Пласт Инженеринг 04 ЕООД

Описание:

Фирма ПЛАСТ ИНЖЕНЕРИНГ 04 ЕООД е основана през 2004 г. в гр. София  с предмет на дейност изработка и монтаж на PVC и алуминиева дограма. Фирмата разполага с производствен цех от 1 730 м2 оборудван с най – съвременни технологични линии за производство, обслужвани от високо квалифицирани специалисти. Средно месечния капацитет  е 3500 – 5000 м2 дограма.

    Фирмата предлага широко разнообразие от продукти: алуминиева и PVC дограма, щори – вътрешни и външни, стъклени врати, гаражни врати и др. Нашата дограма се вписва еднакво добре както в новите модерно оборудвани сгради, така и в жилищни блокове и за големи производствени халета.

    Пласт инженеринг 04 ЕООД може да работи и по предварително зададена спецификация от страна на клиента без извършване на монтажни работи.

     Нашите клиенти не са длъжни сами да се ориентират в многообразието от предлаганите на пазара материали, профилни системи, обков и компоненти. Това е задача на нашите специалисти, които ежедневно се занимават с това. Ние ще ви дадем консултация по всички теми, свързани с прозоречните системи: разработване на техническите проекти, оформление, сигурност, а така също и по въпросите свързани с шумо- и топлоизолацията. Нашата продукция се изработва в съответствие с Вашите изисквания и желания.

       Фирма ПЛАСТ ИНЖЕНЕРИНГ 04 ЕООД има открити офиси в гр. Русе и гр. Добрич

Продукцията ни е позната още и в градове  Габрово, Севлиево, Кюстендил, София,Перник, Пловдив, Лом, Враца, Плевен, Луковит, Банско, Слънчев бряг,Обзор, Бяла,Златни пясъци,  Варна, Велико Търново и много др. 

Фирмата осъществява износ на дограма за Франция, Австрия, Белгия, Испания – Палма де Майорка и Германия.     

Фирмата предлага широко разнообразие от продукти: алуминиева и PVC дограма, щори – вътрешни и външни, стъклени врати, гаражни врати и др.

Нашата дограма се вписва еднакво добре както в новите модерно оборудвани сгради, така и в жилищни блокове и за големи производствени халета.

Пласт инженеринг 04 ЕООД може да работи и по предварително зададена спецификация от страна на клиента без извършване на монтажни работи.

 

гр. Русе ул. Солун 23 Русе, Област Русе 7000 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Пласт Инженеринг 04 ЕООД Русе

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image