Проф. Д-р Петър Панчев
3.16 звезди от 5 потребител

Проф. Д-р Петър Панчев

  • гр.София ул.Св.Георги Софийски 1 УМБАЛ Александровска
    София 1000
    София - град Bulgaria
  • Виж Номер
  • aneliapenkova@gmail.com
Описание:

Професор д-р д.м.н. Петър Колев Панчев - онкоурология, УМБАЛ Александровска Проф. д-р Петър Панчев д.м.н. - уролог и хирург Проф. д-р Петър Панчев д.м.н. е уролог и хирург от София - ръководи Катедра по урология и е началник на отделението по онкоурология към УМБАЛ Александровска.
Неговата медицинска специалност е съсредоточена в областта на Урологията и Онкологията, като той притежава множество допълнителни специализации и разнообразни професионални интереси, свързани с лекарското му призвание.
Това е основната причина Д-р Панчев да е един от най-изтъкнатите уролози в България. Лекарят по урология предлага и извършва: - Провеждане на цялостен курс на лечение - като се започне от първичния преглед и се стигне до оперативна дейност, при необходимост - Ехографски изследвания по съвременните методи и технологии, използвани в медицината - Цистоскопия - както с цел диагностика, така и при възникнала нужда от лечение - Ендоурология - хирургична намеса с цел лечение на пациентите - Разбиване на камъни в бъбреците (извънтелесно)

Проф. д-р Петър Панчев д.м.н. е високоизтъкнат хирург, който провежда урологични операции с всякаква сложност и при всяко заболяване, като резултатът от това са множество доволни пациенти.

гр.София ул.Св.Георги Софийски 1 УМБАЛ Александровска София, София - град 1000 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Проф. Д-р Петър Панчев София

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image