Омега-Б-Г
5 звезди от 1 потребител

Омега-Б-Г

Описание:

"ОМЕГА – Б – Г" ООД е регистрирана в СГС по фирмено дело № 8883/1999 година. През 2005 година с решение на СГС фирмата преструктурира собствеността си и фигурира в Търговския регистър като "ОМЕГА – Б – Г" ЕООД. Фирмата реализира дейността си – частна охранителна дейност, на база Разрешение № М-189/09.01.2001 година издадено от Министерството на вътрешните работи и Лиценз за извършване на частна охранителна дейност №2/31.03.2004 година, също издаден от Министерството на вътрешните работи, който е валиден за територията на цялата страна.

Фирма "ОМЕГА – Б – Г" ЕООД е част от основателите на Асоциацията на Лицата и Сдруженията Извършващи Частна Охранителна Дейност /НАЛСИЧОД/, както и неин член, удостоверено със сертификат №00026/20.12.2001 година.

Фирма "ОМЕГА – Б – Г" ЕООД е една от първите фирми в България предлагаща частна инкасова дейност.

Интересите Ви ще защитаваме с професионално подготвени наши специалисти и охранители /бивши служители на МВР и МО/, които разполагат със собствено огнестрелно оръжие.

 

На база дългогодишен опит и професионализъм ние предлагаме комплекс от услуги, задоволяващи високите изисквания на нашите клиенти в областта на охраната.

Фирмата предлага следните услуги:

-Охрана на юридически лица и тяхното имущество;

-Лична охрана на физически лица;

-Изготвяне  на  анализи  и   консултации  относно  потребностите от охрана, начина на организацията  и обезопасяването на обектите с превантивна цел;

-Професионални детективски услуги, съобразно действащото законодателство на Р. България;      

  • Издирване на лица и фирми;
  • Специализирани консултации за бизнес-партньори, с които сте или желаете да установите делови отношения.

В зависимост от конкретната оперативна и фактическа обстановка, пасивната охрана – огради, осветление, бариери и други, фирмата осигурява:

  • Физическа охрана с квалифицирани въоръжени или не въоръжени охранителни работници;
  • Техническо обезпечаване на уязвимите и особено важните помещения;
  • Оперативно – техническо обезпечаване;
  • Получаване на изпреварваща оперативна информация, с цел предотвратяване и  пресичане на евентуални престъпления в обекта и надеждна защита на  икономическите интереси на клиентите;


Фирмата носи отговорност за причинена действителна щета, която е в резултат на противозаконно посегателство над охранявания обект и при доказана вина на охранителите.

Фирмата разполага със собствен автомобилен парк, средства за непрекъсната радиовръзка, оперативно – диспечерски център за постоянен контрол. Всеки служител във фирмата притежава лична униформа и необходимата екипировка от  помощни средства – електрошокова палка, белезници, свирка и други.

„Омега-Б-Г” ЕООД има самостоятелно изготвена концепция за охрана според спецификата и изискванията на възложителя, съобразена с критериите, заложени в закона за Частната охранителна дейност в Република България. Охранителните екипи биват предварително селектирани след успешно преминаване на подготвителни занятия, свързани със съответните отговорности.

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Омега-Б-Г София

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image