Нощен Клуб Матине
5 звезди от 1 потребител

Нощен Клуб Матине

  • ул. Германея 1
    Сапарева Баня 2650
    Област Кюстендил Bulgaria
  • Виж Номер
  • info@webcroud.com
Описание:

Ако търсите приятно кътче за ТАНЦИ и СРЕДНОЩНА ЗАБАВА, то Нощен клуб „Matinee“ в Сапарева баня е мястото, където ще ги откриете! Тук страхотна е обстановката, в която ще се отпуснете и насладите на часовете в компанията на добри приятели и в ритъма на НАЙ-ДОБРИТЕ ПАРЧЕТА!

Matinee“ е любимо заведение на мнозина, като една от причините за това е СТРАХОТНАТА МУЗИКА. Тук тя се подбира много внимателно от диджеите, които винаги успяват да вдигнат всички на крака!
Обстановката е съвсем модерна и стилна и със сигурност ще Ви допадне, особено обагрена от ярките светлините на прожекторите!

Друг от плюсовете на заведението – това са КАЧЕСТВЕНИ ПИТИЕТА. Тук предлаган бива марков алкохол, а сред коктейлите ще откриете поне няколко любими.

Заведението ще се постарае да поддържа настроението Ви, като за целта често кани и едни от НАЙ-ДОБРИТЕ ИЗПЪЛНИТЕЛИ от родната сцена! Заедно с тях купонът продължава чак до сутринта, а за хубавите моменти тук ще си спомняте дълго време. В края на дългата работна седмица всеки се нуждае от разпускане – Нощен клуб „Matinee“ гарантира, че ще останете доволни.

Тел.: 0879 122 155

ул. Германея 1 Сапарева Баня, Област Кюстендил 2650 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Нощен Клуб Матине Сапарева Баня

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image