Миратекстил ЕООД
5 звезди от 1 потребител

Миратекстил ЕООД

  • ж.к. Младост4, /до Фантастико/, ВС МАРКЕТ, ет.2, м-н 30 и 32
    София 1000
    София - град Bulgaria
  • Виж Номер
  • youschko@dbv.bg
Описание:

Миратекстил ЕООД

Ателие за всички видове поправки на облекло - смяна на ципове, скъсяване, стесняване, отпускане на дрехи, смяна на хастар и др. Изработваме по поръчка дамско облекло, булчински и абитуриентски рокли, спално бельо, пердета, покривки и други изделия за вътрешен интериор. Предлагаме платове за пердета. Работим на ишлеме. Разполагаме с покривна машина, оверлог, пико. Фирмата притежава сертификат за коректна фирма за 2016 год.


КИНКАЛЕРИЯ - към ателието има магазин за шивашки материали - ципове, конци, прежди, различни видове игли, игли за мъниста, мъниста за мартеници, гоблени и апликации и др. Продават се изделия, изработени във фирмата като декоративни възглавници, детски възглавници, възглавници за пътуване, покривки, тишлайфери, плетиво на една кука, шалчета, панделки и др.

КОМБИНИРАНА ВЪЗГЛАВНИЦА ЗА БРЕМЕННИ, КЪРМЕНЕ И БЕБЕТА - възглавницата е мека, лека и удобна за спане и почивка на бременната жена. В двата края е зашито велкро и когато се слепят вътре безопасно може да се слага бебето. Изпълнява функция и на столче, когато бебето все още не сяда, може да се слага в нея и да се храни, при кърмене - формата на подкова позволява на майката да си сложи единия край зад гърба, върху средната част и другата страна се слага бебето. Пълнежа е полиестерна вата - препоръчана и закупена от български производител. Състои се от две части - основна възглавница и калъфка с цип. Удобна е за упатреба и за деца навършили една година, при разходка на пикник, като декоративна възглавница.

Предлага се в различни десени и по желание на клиента в различни размери.

Предлагаме и прави възглавници за бременни в размери- 1,5м и 2,00м

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Миратекстил ЕООД София

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image