МЦ
4.5 звезди от 1 потребител

МЦ "Свети Димитър"

  • ул. Кумата 8
    София 1000
    София - град Bulgaria
  • Виж Номер
  • info@webcroud.com
Описание:

Медицински център Св. Димитър, София е създаден през 2001 година, като през периода на съществуването му са изградени два медицински центъра в столицата – в центъра и в квартал Бояна. 

Първият се намира в непосредствена близост до Институт за спешна помощ Пирогов, като в него (освен акушер-гинеколози) работят медицински специалисти в областите вътрешни болести, очни болести, УНГ и урология.

Вторият е създаден през 2010 година и се отличава с действащите в него кабинети на акушер-гинеколог, детски гинеколог, интернист, ендокринолог, уролог, мамолог. 

Оборудване в Медицински център Свети Димитър, София:

Оборудването в Медицински център Свети Димитър, София е на най-високо ниво. Тук се следват всички новости в областта на акушер-гинекологията и медицината.

Уредите за диагностика са:

2D Ехограф

3D Ехограф

4D Ехограф

Ехограф с цветен доплер

Видеоколпоскоп

Трансректална и трансвагинална ехография

ЕКГ

Фетален монитор

Обслужване на пациентите в МЦ Свети Димитър:

Екипът специалисти в МЦ Свети Димитър работи изцяло в полза на пациента. Именно поради тази причина обслужването на пациентите е организирано в затворен цикъл. Акцентът на дейността е акушерството и гинекологията и всички услуги, свързани с тях – профилактични гинекологични прегледи, женска консултация, 4D ехография и т.н. Тук бременните жени могат да се чувстват напълно спокойни, тъй като грижите за очакваното от тях дете са поверени на едни от най-добрите специалисти в съвременно-оборудван гинекологичен кабинет.  Тук жените могат да бъдат уверени, че прегледите и консултациите са на високо ниво, а последващото лечение – в полза на цялостното здраве на организма им. 

Партньори на МЦ Св. Димитър в областта на медицината:

МБАЛ Света София, Лаборатория Лора, Лаборатория ЦИБАЛАБ, Лаборатория на IV-та ГБ, Лаборатория Геника, Д-р Илиев – Специалист Патолог и др.

 

 

ул. Кумата 8 София, София - град 1000 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от МЦ "Свети Димитър" София

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image