Магазин Zepter
5 звезди от 1 потребител

Магазин Zepter

  • гр. Самоков
    Самоков 2000
    Област София Bulgaria
  • Виж Номер
  • antoaneta_05@abv.bg
Описание:

Фирма „Цептер“ е със седалище в Швейцария. Предлага на своите клиенти продукти за здравословен начин на живот в 40 държави.

Основана е в гр. Линц Австрия през 1986 г. Към септември 2012 г. има 7 производствени бази в Германия, Италия и Швейцария, 130 000 търговски консултанти и 760 милиона продадени продукта в цял свят.

Тяхната продуктова гама включва уреди за пречистване на въздуха THERAPY AIR ION и уреди за пречистване на водата EdelWasser. Предлага също и системата за вакуумиране на храна WacSy и хиперсветлинни очила TESLA - TESLA EYEWEAR  HYPERLIHT.

Therapy air ion

Therapy air ion е най-добрият уред за пречистване на въздуха в помещения - това е оценката на независими немски експерти.

В конкуренция с 10 уреда за пречистване на въздуха на известни световни производители − Philips, Rowenta, Dalkin, De Longi и др., уредът на Zepter спечели първо място по всички характеристики − от мощната 5-филтърна система за пречистване на въздуха, през големия работен капацитет, елегантния и модерен дизайн до функционалната опаковка.

Пречистване на вода

Zepter представи на пазара нова високотехнологична система за пречистване на вода. Zepter Edel Wasser е безжична система, която без да използва електричество, филтрира водата от крана на чешмата.

Edel Wasser използва метода  на реверсивната осмоза и е 5-степенна филтрираща система, което я прави най-ефективният начин за филтриране до чиста питейна вода.

Системата разполага с 5-степенна филтрация на водата, филтър за реверсивна осмоза, един от най-широко прилаганите методи за пречистване на вода в света, и антибактериална система, потискаща размножаването на микроорганизми.

Edel Wasser е сертифицирана и тествана от Асоциацията за качество на водата система, в съответствие с международни стандарти NSF/ANSI 42, 53 и 58. Основната й функционална характеристика е свързана с процеса на непрекъснато задържане и извличане извън системата на всички видове замърсители. Принципът на работа на системата се основава на унифицираното налягане на водата във водоснабдителната  мрежа и вътре в уреда , а затвореният резервоар предотвратява вторичното замърсяване.

тел.: 0888 785 442

гр. Самоков Самоков, Област София 2000 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Магазин Zepter Самоков

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image