МАДНЕС МОТОРСПОРТ ООД
3.76 звезди от 25 потребител

МАДНЕС МОТОРСПОРТ ООД

Описание:

Фирма „Маднес Моторспорт” ООД е създадена през 2007-ма година. Ориентирана е почти изцяло в областта на силовия тунинг, ремап на софтуер, както на стандартни така и на перформанс автомобили.

Фирмата работи с лицензиран софтуер на Dimsport Italy, WinOls EVC, Germany.Разполагаме с диностенд преден и заден мост с механична връзка между двата, където можете да видите реалното изменение в мощността на мотора.

Притежаваният от дружеството дино-стенд прави прецизни измервания на преден и заден мост на всякакви автомобили, включително 4x4. Има максимална възможност за  изпитване на превозни средства до 2, 5 тона на ос.

Екипът на фирмата се състои от мотивирани специалисти, които специализират всяка година извън България, прилагайки тук най-съвременните новости в областта на силовия и чип тунинг. Това е гаранция за професионализъм и добро ниво на отношение към клиента.

Чип тунинг се предлага за всякакви марки автомобили: Алфа Ромео, Ауди, Бентли, БМВ, Шевролет, Ситроен, Форд, Хонда, Хюндай, Ягуар, Киа, Ивеко, Исузу, Мазда, Пежо, Порше, Сеат, Тойота, Валво, Фолксваген и много други.

Офертата, която предлагаме към притежателите на АКБ карти е 20% отстъпка от цената на софтуера с включен диностенд преди, по време и след ремапа.

Предлагаме промяна на софтуера на следните автомобили:

  • А2, А3, А4, А5, А6, А7, А8, R8, TT, Q3, Q5, Q7, както и на всички S и RS автомобили.

Предлагаме също така премахване механично и софтуерно на DPF (цени при запитване) при комбиниране на чип тунинг + премахване на DPF цената се уточнява предварително.

Във фирмения Madness Motorsport магазин се предлагат и части за силов и чип тунинг в следните категории:

  • RP Turbo
  • Precision Turbo    
  • Garrett    
  • Intercoolers    
  • Injectors    
  • Wastegates  

img

img

img

img

img

Телефон за връзка: 0896 68 78 28, 0885 62 55 67 

ул. Рогошко шосе 5 Пловдив, Област Пловдив 4000 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от МАДНЕС МОТОРСПОРТ ООД Пловдив

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image