Комплекс Карина Спа
5 звезди от 1 потребител

Комплекс Карина Спа

  • Юндолско шосе, 2-ри км Спа Комплекс Карина
    Велинград 4600
    Област Пазарджик Bulgaria
  • Виж Номер
  • komplekskarina@abv.bg
Описание:

Комплекс КАРИНА е луксозен SPA комплекс в град Велинград, наскоро официално обявен за "SPA столицата на Балканите". Комплекс КАРИНА се намира сред красива иглолистна гора на 800 метра надморска височина, само на 1.5км от Велинград в посока Юндола. Традиционната българска архитектура и битова обстановка с ловни трофеи, ще ви очарова и предразположи към усамотение и романтика!

 

 

ВЕЛИНГРАД

Курортът Велинград е живописно разположен между Родопите и Рила на 700 - 800 метра надморска височина. Той е обграден с планини, ридове и красиви борови гори. Климатът му е умерено-континентален, мек, прохладно-планински. Атмосферното налягане е сравнително ниско (693мм живачен стълб). Средната годишна температура на въздуха е +10 градуса. Лятото не е горещо, а зимата е умерено студена.

 

 

Не съществуват условия за прегравяне или изстудяване на организма. Продължителността на слънцегреенето е голяма - над 2000 часа годишно. Облачните и мъгливите дни са малко, ветровете са слаби - около 1м/с. Въздухът е чист с дъх на бор и смола. Климатичните колебания на курорта са умерени, което спомага за трениране на адаптивните възможности на организма.  

Related image

 

Комплекс КАРИНА ви предлага стаи и апартаменти за отдих и почивка, обзаведени в традиционен български стил. Всички стаи разполагат със самостоятелни бани, LCD телевизор, мини бар и камина. Комплексът е истински рай за туристите, които искат за своята заслужена почивка най-доброто - безупречен комфорт, елегантно обзавеждане, много удобства и професионална грижа от страна на персонала за безпроблемен престой. 

 Тел.: 0893 601 709

Юндолско шосе, 2-ри км Спа Комплекс Карина Велинград, Област Пазарджик 4600 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Комплекс Карина Спа Велинград

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image