Галком ООД
5 звезди от 1 потребител

Галком ООД

  • с. Самораново, ул. Мандрата 1
    Дупница 2620
    Област Кюстендил Bulgaria
  • Виж Номер
  • galkom@abv.bg; kiana_2010@abv.bg
Описание:

Девизът на компанията е

"За семейството и приятелите от сърцето на Рила планина"

Млекопреработвателното предприятие е проектирано и изградено изцяло, съгласно изискванията на GMP на 1 400 кв. метра разгъната площ, включваща цехове за производство и хладилни складове за зреене на продукцията. Структуриран е затворен цикъл на изкупуване и преработка на краве мляко, производство и търговия с млечни продукти. Капацитетът на производството е 50 000 тона краве мляко дневно.

Производстените мощности са разположени на собствен терен в полите на Рила планина.

Доставчиците на суровото мляко са сертифицирани съгласно европейския регламент за органично земеделие и се намират в малки китни селца, далеч от индустриални зони. Това е предпоставка за качествена и специфична паша, което е първия и основен елемент при добива на мляко. Суровото мляко отговаря на изискванията на Приложение III, секция IX, глава I ( II ) на Регламент (ЕО) 853 / 2004.

Изкупуването на млякото се осъществява със специализиран транспорт на фирмата,след направени на място тестове за наличие на антибиотици и инхибитори.Преди разтоварване, суровината се подлага на серия от лабораторни физико-химични анализи.

Млякото, което се преработва е натурално и чисто, подложено на постоянен контрол.

Продукти:

  • Млечни продукти марка Киана;

  • Млечни продукти марка Самораново;

  • Млечни продукти марка Бай Данчо.

Производство

Умело съчетавайки българските традиции и модерните технологии за заквасване и преработка на млякото фирма "Галком" ООД произвежда широка гама от висококачествени млечни продукти под търговската марка "Киана", радващи се на добър прием на пазара.

Производстената листа включва: краве сирене /вакуум, кофи/; кашкавал от краве мляко; краве кисело мляко : 3.6%, 2%, 1% ; айран; пастьоризирано краве мляко; кашкавалена извара и масло.

Фирмата е насочила усилията си към непрекъснато разширяване на гамата продукти, познати на пазара.

Киселите млека са натурални и без консерванти, с директни български закваски, които не са генно модифицирани, имат автентичен вкус и носят безценния опит на българската традиция.

Сиренето и кашкавалът под търговската марка "Киана" се правят от краве мляко, по традиционна технология на зреене.

Входящият контрол на суровото мляко и другите материали гарантира, че единствено качествени суровини и материали ще бъдат вложени в производството. Контролира се всяко ниво и етап от технологията на преработка на млякото, както от фирмената лаборатория, така и от акредитирана лаборатория към РВМС гр.Благоевград и органите на ДВСК.

За да запази в своите продукти създаденото от природата "Галком" ООД притежава съвременно технологично оборудване за производство и контрол, отговарящо на всички Европейски изисквания и стандарти. В предприятието са внедрени и се прилагат световните системи за управление и гарантиране на качеството в хранително-вкусовата промишленост: HACCP & GMP, с което се гарантира проследимост на сурово мляко през процесите на събиране, преработка и дистрибуция до търговската мрежа.

Готовата продукция носи BG № 1012021 за търговия в Европейския Съюз.

Фирма "Галком" ООД подготвя процедура за регистрация за работа по БДС на млечни продукти.

Партньори и дистрибутори

Политиката на фирмата в областта на дистрибуцията е ориентирана в подкрепа на малките и средни търговски обекти.

Нашите продукти с търговки марки "Киана", "Самораново" и "Бай Данчо" се разпространяват в търговската мрежа на Югозападна България - общините: Дупница, Благоевград, Кюстендил, Бобов дол,Сандански, Петрич, Гоце Делчев, Самоков, Перник, Пазарджик, Велинград и град София.

Фирмата разполага с логистични бази в градовете София и Самоков.

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Галком ООД Дупница

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image