КА МОБИЛ ООД
5 звезди от 1 потребител

КА МОБИЛ ООД

  • гр. Монтана, бул. Ал. Стамболийски №24
    Монтана 3400
    Област Монтана Bulgaria
  • Виж Номер
  • kamobil@abv.bg
Описание:

КА МОБИЛ ООД предлага Внос и продажба на едро и дребно на аксесоари за  мобилни телефони. 

1.Ние в КА МОБИЛ ООД предлагаме качествени GSM аксесоари на достъпни цени.  Ставайки наш клиент на едро и дребно ще можете да предложите същия висок  стандарт и огромно разнообразие от аксесоари на своите клиенти. Богатият  избор от модели и цветове, ще Ви помогне да задоволите индивидуалното търсене  на всеки един от тях.Основен приоритет на фирмата ни е да отговаряме на  потребителското търсене,като представим на клиентите си богат асортимент  от продукти! 

Продуктовото ни портфолио включва калъфи и протектори за екран,  изключително голямо разнообразие от GSM батерии, Bluetooth слушалки, хендсфри,  зарядни за дома, зарядни за кола, карти памет, USB , TV кабели, стойки за кола и  много други. Ние работим с най-утвърдените марки в световен мащаб  Baseus,Remax, Guess,Nillkin,Ferrari,Roar и други. 

2.Предлагаме офис консумативи с марката OKOffice единствения магазин в Област  Монтана. OKOffice предлага богато разнообразие от офис продукти. В нашия сайт  ще намерите офис консумативи, канцеларски материали, тонери, копирна хартия,  принтерна хартия, офис оборудване, компютри, принтери, телефони, факс  апарати и не на последно място офис мебели - столове, бюра, шкафове, каси и  сейфове. Ние работим с най-утвърдените марки в световен мащаб като Hewlett  Packard, Samsung, Lexmark, Brother и още много други. Можете да намерите и  голямо разнообразие от почистващи препарати, консумативи за почистване и  пълна гама от продукти необходими за Вашия офис. 

3.Моби е официален търговски партньор на М-Тел. В нашият магазин можете да  намериш най-новото от света на мобилните комуникации в съчетание с най-  изгодните на пазара абонаментни планове, както и да платите сметката си или  да направиш вноските си към Мтел. 

 

4.Нашият сервиз за нас означава Вие да останете доволни. Ние сме една от  малкото фирми, които предлагат достатъчно професионални сервизни услуги за  мобилни телефони, таблети ,компютри и лаптопи – може да се доверите на  десетгодишният ни опит. Предлагаме конкурентни цени, кратки срокове,  коректно обслужване и сме символ на гаранция за качество!  

 

  1. В сградата имате удобството на платежна система EasyPay.

 

Надяваме се да бъдем и ваш добър партньор!Гарантираме,че ще положим  максимални усилия да оправдаем оказаното ни доверие.  

гр. Монтана, бул. Ал. Стамболийски №24 Монтана, Област Монтана 3400 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от КА МОБИЛ ООД Монтана

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image