Ива Крис ООД
5 звезди от 1 потребител

Ива Крис ООД

 • ж.к. Индустриален
  Нова Загора 8900
  Област Сливен Bulgaria
 • Виж Номер
 • iva_kris@abv.bg
Описание:

Фирма Ива Крис е с основна дейност преработка, производство и продажба на месо и местни продукти. Компанията е със седалище в град Нова Загора.
Ива Крис е месопреработвателно предприятие в град Нова Загора. Фирмата се занимава с преработка, производство и продажба на месо и месни продукти.

Ива Крис предлага в търговската мрежа месо от:

 • говеда;
 • телета;
 • свине;
 • агнета.

Производство на месо и месни продукти от Ива Крис
Ива Крис е с основна дейност производство на месо и месни продукти. Ние предлагаме месо от говеда, телета, свине и агнета. В производството, ние използваме съвременни технологии, съоръжения и машини, отговарящи на европейските стандарти и изисквания. Качеството на произведената от нас продукция е гарантирано, благодарение на квалифицираният персонал, модерни съвременни технологии, строг вътрешен контрол,  високата хигиената, висококачествените материали и суровини.

Продажба на месо и местни продукти от Ива Крис
Тайната за високите продажби на месо и месни продукти от Ива Крис се крие във висококвалифицираните специалисти, гарантиран произход на суровините, строг вътрешен контрол, традиционни български рецепти, висока хигиена на производство и използването на съвременни технологии при производство. За гарантиране на сигурността и качеството на предлаганите от нас меса и месни продукти, разполагаме с внедрена система HACCP, осигуряваща проследяемост на използваните суровини при производство. За продажбата на месо от говеда, телета, свине и агнета, Ива Крис има добре функционираща дистрибуторска мрежа в цялата страна.

Производствена база Ива Крис
Производствената база на от Ива Крис е разположена в град Нова Загора. Целият технологичен и производствен процес в фирмата се извърша в условията на непрекъснат контрол и изключителна хигиена. Строгия контрол на суровините, стриктния мониторинг при производствените процеси, полуготовите и крайният продукт са задача, изпълнявана стриктно от експертите и технолозите в Ива Крис. Благодарение на тях и на модерното оборудване, ние гарантираме безопасност и постоянно високо качество на произведените от нас меса и месни продукти.

Кланица за преработка на месо

Ива Крис притежава модерна кланица за преработка на месо и производство на месни продукти.

Тел.: 0888 687 746, 045762779

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Ива Крис ООД Нова Загора

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image