Имоти Престиж
4.75 звезди от 2 потребител

Имоти Престиж

  • Панчарево ул. Самоковско шосе 176
    Панчарево 1137
    Област София Bulgaria
  • Виж Номер
  • imotiprestij@abv.bg
Описание:

Дейност на дружеството

 

Инвестирането, проучването, проектирането, изпълнението и продажбата на апартаменти в София е основен предмет на дейност на „Имоти Престиж”. Дружеството изпълнява и всички видове строително-монтажни работи: фасадни топлоизолации, гипсокартон и гипсови шпакловки, минерални мазилки, ВиК и ел.инсталации. Чрез реализацията на построеното дружеството осъществява затворен цикъл от дейности.

„Имоти Престиж” прави за Вас  модерни и функционални, комфортни и висококачествени жилища, магазини, ателиета и офиси. Използваме само материали с доказани марки с високо качество и съвременно технологично оборудване. Работим с кадри, които са професионалисти в бранша. Разработваме проектите с голяма прецизност, оригиналност и естетика, като се съобразяваме и с желанията и изискванията на нашите клиенти. Индивидуалността е отличителна черта на построените от нас недвижими имоти.

Според нас използването на най-съвременни технологии и материали е важна предпоставка за качествено изпълнение във всички фази на строителния процес: проектиране-довършителни работи-обзавеждане. Дружеството разполага със собствен инвентар, транспортна и строителна техника, с висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит: архитекти, проектанти, строителни инженери, технически ръководители, екипи за груб строеж и довършителни работи. „Имоти Престиж” създава за своите клиенти надеждни и сигурни жилища, офиси и магазини, отличаващи се с функционалност и уют.

Проекти

Реализирани

 

„Имоти Престиж” има множество реализирани проекти на територията на цялата страна. Завършило е в срок и предлага няколко жилищни сгради:

 

– жилищни сгради в гр. София;

– жилищни сгради в София област;

– жилищни сгради на Северно Черноморие.

Настоящи

 

– жилищни сгради в гр. София, кв. „Панчарево“;

Бъдещи

 

– жилищна сграда в гр. София, кв. „Красно село“;

– жилищни сгради в гр. София, жк „Младост“.

Панчарево ул. Самоковско шосе 176 Панчарево, Област София 1137 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Имоти Престиж Панчарево

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image