Айс Къмпани ЕООД
5 звезди от 1 потребител

Айс Къмпани ЕООД

Описание:

"Айс Къмпани" ЕООД е основана през 2002 г.

Фирмата е специализирана в продажбата, инсталирането и поддръжката на широка гама автомати за кафе, топли напитки, студени напитки и пакетирани изделия. От 2015 г. фирмата е официален представител на водещи европейски компании - производители на кафе, напитки и продукти за вендинг бар и ресторант - VERO, PIACETTO, TCHIBO, DA VINCI, GOURMET.

През същата година пускаме на пазара собствена марка кафе „Grande Amore”, по своя рецепта, наложила се като една от водещите в бранша за Пловдив и региона.

Нашите услуги предоставят комфорт, бърз и лесен достъп до напитки и закуски по всяко време за Вас, Вашите служители и гости благодарение на собствената ни мрежа от вендинг автомати на територията на Пловдивска област. Предлаганите от нас вендинг автомати се доставят и обслужват в офиси, предприятия, банки, обществени сгради и др.

Инсталирането, сервиза и обслужването са изцяло за наша сметка и са съобразени единствено с Вашите желания. Автоматите втора употреба се рециклират и подготвят за експлоатация съобразно изискванията и условията в Република България.

За всички закупени автомати осигуряваме транспорт, монтаж, както гаранционно и извън гаранционно обслужване, за което се грижи екип от висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит.

За задоволяване нуждите на клиентите фирмата разполага със специализиран транспорт за доставка до всеки дом, офис и заведение.

Няма налично описание на снимката.

Няма налично описание на снимката.

Работно време

Понеделник - Петък: 9,00 - 17,00 ч.
Събота: 9,00- 13,00 ч.

тел.: 0877171530, 0885 681676

бул. "Марица" 21 Пловдив, Област Пловдив 4000 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Айс Къмпани ЕООД Пловдив

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image