Хоспис Юлиана
3.53846 звезди от 13 потребител

Хоспис Юлиана

Описание:

Създадохме „Хоспис Юлиана” с идеята да предложим на пациентите приятна обстановка за лечение и възстановяване, а на техните близки – лесно достъпно място, което да дава възможност за удобно посещение и свиждане.

Едновременно с това се постарахме да осигурим висококачествени медицински грижи на приемливи цени. Съзнаваме, че стресът от заболяването на близък човек се увеличава допълнително и от проблема с финансирането на лечението му. Ние предлагаме едни от най-ниските цени в столицата.

Хосписът е разположен в непосредствена близост до най-големите лечебни заведения в столицата – „Пирогов”, Александровска болница и Военно-медицинска академия. В същото време сградата предлага уединение от шума на големия град и малка градина, която да позволи на нашите пациенти да бъдат в контакт с природата и да им даде възможност за кратки разходки.

Резултат с изображение за хоспис юлиана

Екипът на „Хоспис Юлиана” се състои от лекар с дългогодишна практика в Спешна помощ – несъмнено най-добрата школа за всеки медик. Медицинските сестри, които денонощно се грижат за настанените при нас болни, са кадри с богат професионален опит, придобит в отделенията по реанимация на централни софийски болници. Всеки ден с пациентите работят рехабилитатор и кинезитерапевт, които са специализирани в лечението и терапията на пациенти с различни фрактури, на страдащи от неврологични заболявания и на възстановяващи се след оперативни намеси хора.

Настаняването на пациентите в „Хоспис Юлиана” може да се осъществи в деня на заяваване на желание за това от страна на пациента или неговите близки.

При приемането е необходимо да бъдат представени медицинските документи на болния – резултати от направени изследвания, епикризи, назначени терапии и лекарства. Болните трябва да разполагат и с ежедневни дрехи, в количество, което да позволявава честата им смяна, както и лични хигиенни принадлежности.

В случай, че състоянието на пациента изисква използването на различни помощни средства – антидекубитални дюшеци, тоалетен стол, инвалидна количка, те могат да бъдат донесени от близките. Хосписът разлполага и със собствени помощни средства, които се предоставят на пациентите, които нямат такива.

"Хоспис Юлиана” е разположен в новопостроена къща с двор, които е обезопасен с висока ограда, която осигурява спокойствието на болните. Пациентите се настаняват в стаи с до три легла. В зависимост от състоянието на болните те биват настанявани и на специални реанимационни легла, които позволяват по-добри условия за грижи за болните и осигуряват техния комфорт. 

Резултат с изображение за хоспис юлиана

Пациентите на „Хоспис Юлиана” биват хранени според предписаните им диети, съобразени със състоянието и заболяването им. Храната се осигурява чрез кетъринг-фирма, специализирана в болничното хранене. Всекидневно болните получават закуска, втора закуска, обяд, слеобедна закуска и вечеря.

Цените за ден престой в „Хоспис Юлиана” зависят от тежестта на състоянието на болния и необходимите грижи за него.

Минималната цена за ден престой е 30 лева, а максималната – 50 лева.

Това са едни от най-ниските цени в столицата. Цената за ден престой покрива настаняване, хранене, медицински грижи и консумативи (памперси, спринцовки, системи), рехабилитация, лекарско наблюдение, спешни и неотложни медицински консултации и терапии.

Цената не покрива хроничните лекарства на болните (в повечето случаи те се изписват от лекуващия лекар и се поемат от Здравната каса), медицински консултации и изследвания, направени по искане на пациента или неговите близки, както и услуги, свързани с личната грижа за външния вид на пациентите – фризьорски и козметични услуги.

Тел.: 0884 06 33 11, 0886 95 00 09

бул. Братя Бъкстон 82 София, София - град 1000 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Хоспис Юлиана София

Юлиана by Рени овчарска18-08-2019

Благодаря ви мили хора

CAPTCHA Image
CAPTCHA Image