Hemus car wash - Автомивка гр. Габрово
5 звезди от 1 потребител

Hemus car wash - Автомивка гр. Габрово

  • ул. Генерал Николов 23 (срещу Пожарната)
    Габрово 5300
    Област Габрово Bulgaria
  • Виж Номер
  • hemuswash.gb@gmail.com
Описание:

Hemus Car Wash се опита да създаде идеалната автомивка - aвтомивка, в която всеки намира това, което търси – качествено измиване на автомобила, пестейки време, пари и усилия.

Hemus Car Wash е най-новата, най-качествената и най-голямата автомивка на самообслужване в Габрово. Намира се на ул. “Генерал Николов“ №23 (срещу Пожарната).

Разполага с четири поста (клетки) за миене, включително и пост на открито, който е предназначен за големи МПС-та (камиони, автобуси, влекачи на ТИР-ове).

Автомивка Hemus Car Wash се доверява на системите за автомивки на самообслужване EASY WASH, доставени и обслужвани от партньорите им от „Данубия“.
Клетките са снабдени с инсталации EW II ECO FOAM & WAX, като използват най-мощните помпи – тези на CAT (USA).

Педлагат както безконтактно измиване с препарат на спрей, така и новата за Габрово, технология за измиване с Активна пяна. За перфектния завършек на измиването на автомобила, предлагат и нанасяне на Вакса – за здравина и блясък.

Автомивка Hemus Car Wash използва препарати на белгийската компания NERTA, с биоразградимост от над 90% и които са признати от Асоциацията на автомобилната индустрия, като VDA съвместими.


За удобство на своите клиенти от Hemus Car Wash са помислили и за вътрешното почистване на автомобила, като разполагат с Дву-постова прахосмукачка на самообслужване ADP ECO 230 DUO и просторно място за подсушаване на измитите автомобили и почистване на интериора, като при проявено желание предлагат и професионални препарати и кърпи за това.

 
Как работи автомивката?

Автомивката работи с жетони. Цената на жетоните е 1,00 лв., а времетраенето на отделните програми е различно (описано подробно във всяка клетка).

Няма налично описание на снимката.

Няма налично описание на снимката.

Няма налично описание на снимката.


Работно време:

Понеделник – Неделя: от 08:00 до 20:00 часа

тел.: 089 746 5757

ул. Генерал Николов 23 (срещу Пожарната) Габрово, Област Габрово 5300 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Hemus car wash - Автомивка гр. Габрово Габрово

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image