Гостилница Чифлика
5 звезди от 1 потребител

Гостилница Чифлика

  • ж.к. Изгрев , Парк Изгрев
    Бургас 8000
    Област Бургас Bulgaria
  • Виж Номер
  • info@webcroud.com
Описание:

Уважаеми приятели, заповядайте в Гостилница Чифлика, потопете се във вечния дух на българското. Заведението е подбрало, специално за изненада на своите гости, ястия от цяла България. А любезният персонал, който работи тук, ще ви предложи топло и приятелско посрещане, първокласно обслужване и невероятно отношение.

Ако търсите традиционно заведение в Бургас, където да похапнете вкусни ястия, да се позабавлявате от душа или да му отпуснете края, заповядайте в Гостилница Чифлика. Това е мястото, където ще намерите всичко на едно място, ще си тръгнете щастливи и доволни, и със сигурност ще повторите.

Ресторантът приветства своите гости с богато меню от разнообразна и модерна кухня, предлага им забавни вечери, уютна и приятелска атмосфера, а всичко това е на достъпни цени. Изключително богат е асортиментът от салати, предястия, пилешко и свинско месо, риба, сачове, шашлици, шашлъци специалитет "Бохча" специалитети приготвени в керамично "Бакърче" има бакърчета за двама, трима, петима, седмина и за цяла дружина.
Гостилница "Чифлика" ще си припомните бабините гозби, туршийки и специалитети, както и много десерти.
Гостилница Чифлика организира тематични вечери като: вечер на Странджанската народна музика, вечер на Тракийската народна музика, вечер на Гръцката музика и много други. Всички любители на българските народни танци са добре дошли, за да покажат своите танцувални умения. Ресторанта разполага със собствен оркестър, наречен Бургаски ритми, който ще се погрижи за нивото на вашето настроение.

Заповядайте в "Чифлика", за да отпразнувате своя празник.
 
Тел.: 0894 86 67 81
ж.к. Изгрев , Парк Изгрев Бургас, Област Бургас 8000 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Гостилница Чифлика Бургас

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image