ГЛОБАЛ КОНСУЛТ ООД
5 звезди от 1 потребител

ГЛОБАЛ КОНСУЛТ ООД

  • гр. Варна бул. 8-ми Приморски полк 128 ет. 2, офис 18
    Варна 9000
    Област Варна Bulgaria
  • Виж Номер
  • rafailov@globalconsult-bg.com
Описание:

Фирма Глобал консулт ООД вече близо 10 години предлага системи за самоконтрол за хранителни магазини и ресторанти, извършва професионални услуги, консултации и проектиране в сферата на хранително-вкусовата промишленост (ХВП).

Управителят и екипът на фирмата са с дългогодишен опит, подходящо висше образование и са преминали специализирани курсове за обучение. Непрекъснатият контакт с клиенти и техните изисквания неизбежно разширяват нашите знания и опит.

Нашата мисия е да подпомогнем производствения процес, като допринесем за създаването на висококачествена продукция. А удовлетворението на клиентите ни е най-високата оценка за работата ни.

Инвестиционно проектиране

За един качествен проект от основна важност е доброто Задание за проектиране. В практиката то много често се съставя от двете страни – Възложител и проектант. Затова работим активно с нашите клиенти, преди да преминем към работа.

 

Системи за самоконтрол

Ефективната СУБХ представлява процедури, които почиват на добрите производствени, търговски и хигиенни практики, както и на принципите на НАССР. Такъв пример са нашите системи за самоконтрол за хранителни магазини и ресторанти

 

Консултации

Цялата дейност на Глобал Консулт е свързана с непрекъснати комуникации с нашите клиенти. Обикновено след дискутиране на проблема се намира и адекватно решение. Чрез диалога установяваме в детайли Вашите нужди и желания.

 

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от ГЛОБАЛ КОНСУЛТ ООД Варна

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image