Геострой Консулт ООД
5 звезди от 2 потребител

Геострой Консулт ООД

  • ул. Т. Александров 26Б
    Благоевград 2700
    Област Благоевград Bulgaria
  • Виж Номер
  • office@gsc.bg
Описание:

Създадена през 2008 г. фирма “Геострой Консулт” ЕООД, бързо се утвърди на пазара на Югозападна България и бележи успехи в областта на продажбите на строителни материали и системи като надежден и квалифициран партньор на иновативния Строител. Предлагайки богат асортимент от възможности за своите контрагенти, с оглед постигане на техните цели, нашата фирма следва европейските тенденции за качествено и екосъобразно строителство.

ПРЕДЛАГАНИ ПРОДУКТИ:

- Хоросани
- Бетони
- Шпакловки
- Системи за саниране и реновиране
- екологични продукти
- Топлоизолационни системи
- Бои за строителството
- Замазки
– системи за полагане
- Подови покрития
- Лепила
- Машини и техника за рационално строителство.

“Геострой Консулт” ЕООД е официален дистрибутор на иновативните, екосъобразни строителни материали на австрийската фирма за строене по система – Röfix, която разполага с филиали и изнесено производство в редица европейски страни. Сред предлаганите материали са изолационни системи, завършващи мазилки и замазки, строителни мрежи, бои и др.

„Геострой Консулт” ЕООД предлага пълен пакет от консултантски, посреднически и юридически услуги при различните видове сделки в областта на гражданското и търговското право, в това число сделките на управление и разпореждане с недвижимо имущество, регистрация и пререгистрация на търговски дружества, съдействие при провеждане на преговори, сключване на договори и реализирането на тяхното изпълнение. Предлагаме на нашите клиенти оптимални възможности за осъществяване на управлението на техните дружества чрез съдействие при стратегическото планиране на управленските процеси, изграждане и оптимизиране на структури, изготвяне на технологични карти на процесите, провеждане на производства по стабилизация и оздравяване на търговски дружества. Една от основните ни услуги е да предложим на нашите клиенти максимално бърз и ефективен начин за осъществяване на техните цели чрез комплексно правно обслужване, което да облекчи достъпа до административни услуги и да улесни реализирането на техните права.

тел.: 0893 68 23 61, 0893 68 23 60

ул. Т. Александров 26Б Благоевград, Област Благоевград 2700 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Геострой Консулт ООД Благоевград

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image