Кафе-бар Фристайл
5 звезди от 1 потребител

Кафе-бар Фристайл

  • гр. Русе ул. Александровска 97
    Русе 7000
    Област Русе Bulgaria
  • Виж Номер
  • itconsultingeood@gmail.com
Описание:

Ние сме Фрийстайл Тийм ООД - българската франчайз верига кафенета. Стартирахме своята дейност в сферата на търговията с напитки и храни през 2014 година в гр. Русе, под търговската марка Freestyle.

 

Нашата цел е да бъдем най-добрите франчайзодатели в бранша с кафенета в България. За нас е изключително важно всеки клиент - посетител в нашите обекти, или франчайзополучател, да остане приятно изненадан и очарован от стандартите, на които залагаме - ние държим на коректно и почтено отношение към всеки човек, както и на качество и иновативност при извършване на нашите работни задължения.

 

Развихме своят франчайз модел благодарение на професионалистите от Franchising BG.

 

Във Freestylе всеки ден с удоволствие обслужваме много и различни клиенти, които прекарват свободното си време или бизнес срещите си в нашите заведения. Именно непрестанната поява на нови и на редовни клиенти ни тласка към постоянно развитие и стриктно спазване на разработени от нас утвърдени и работещи стандарти, без които качеството на работа нямаше да е същото. Желанието ни е да задоволим всеки клиент с разнообразие в менюто, достъпни цени, добро обслужване и цветна атмосфера. Смятаме, че се справяме много добре с този бизнес и не пропускаме възможността да се развиваме постоянно. Убеди се сам, ела при нас като клиент, или стани част от нашето семейство - бъди наш франчайзополучател!

гр. Русе ул. Александровска 97 Русе, Област Русе 7000 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Кафе-бар Фристайл Русе

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image