Фармалейк България ООД
5 звезди от 1 потребител

Фармалейк България ООД

Описание:

Pharmalake е фармацевтична компания с основна дейност в областта на дистрибуцията на лекарства, медицински изделия и медицинска апаратура.

 

Ние работим в чужбина с офиси и представители в 6 страни – Швейцария, Германия, Чехия, Полша, Румъния и България. Ние служим на пазарите в Европа, Африка и Азия с партньори и директни доставки.

 

Фармалейк е фокусирана на гъвкавост и качество. Ние се стремим да намерим персонализирани решения за всеки отделен пазар и клиент.

 

Една от основните дейности на Фармалейк България е паралелният внос.

Що е то паралелен внос?

Паралелният внос представлява продукти, внесени в една страна членка на ЕС извън официалните канали на производителя или лицензирания дистрибутор от друга и пуснати на пазара. Паралелният внос обикновено се проявява, когато цената на една и съща стока в страната износител е много ниска, а в страната, в която се внася – много висока.

В заключение, нашата мисия е да Ви поднесем качествени лекарствени продукти, на достъпни и ниски цени.

За нас най – важното е нашите клиенти да бъдат удовлетворени от условията и продуктите, които им предлагаме. Тъй като е наш дълг и приоритет да бъдем коректни, честни и прями.

Друга част от нашите фирмени ценности, които ние тачим изключително много, е качеството на нашите продукти. Това е изключително важно за нас. Продуктите биват инспектирани, проверявани и следени изкъсо, защото отличното качество, за нас е синоним на добре свършена работа.

Не на последно място е всеотдайността на екипа на Фармалейк. Той се състои от квалифицирани специалисти, които приемат работата си не като стандартното сиво ежедневие, а като наслада и удовлетворение, защото всеки ден е цветен и пъстър. Не случайно Фармалейк България набира такива бързи темпове на развитие

Фармалейк е фармацевтична компания, чието основно занимание е дистрибуцията на лекарства, медицински изделия и медицинско оборудване.

Ние работим международно с офиси и представителства в шест държави – Швейцария, Германия, Чешка република, Полша, Румъния и България. Обслужваме пазари в Европа, Африка и Азия с партньори и директни доставчици.

Фармалейк е фокусирана на гъвкавост и качество. Ние се стремим да намерим персонализирани решения за всеки отделен пазар и клиент. Въпреки, че сме нова фирма на българския пазар, това не ни притеснява. Напротив, мотивира ни да заемем своето заслужено място на местния/ локалния пазар.

А защо мястото ни е заслужено? Ние предлагаме решения и продукти за широк спектър от клиенти в здравния сектор – болници, аптеки, медицински специалисти.

 

ул. Крум Попов 44 София, София - град 1000 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Фармалейк България ООД София

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image