Фамилна Бирария Прага 18
5 звезди от 1 потребител

Фамилна Бирария Прага 18

Описание:

 Фамилна Бирария „Прага 18“ започна своята дейност на 1 юли 2014г. и даде простор на една отдавна съзряваща идея у нейните собственици.

 

 

Водещо е желанието ни да съставим на най-богатата бирена листа в София. Към момента бирарията предлага над 125 вида бири, от които между 12 и 14 наливни, в зависимост от сезона. Бирената листа постоянно се обновява и допълва с амбицията да задоволим всички предпочитания и вкусове на бирените фенове, а понякога и да ги изненадаме с нещо неочаквано!

 

 

Заведението разполага с просторна лятна градина, потънала в зеленина, умело разпределена така, че да обособява самостоятелни пространства, създаващи усещането, че сте се разположили в двора на собствената си къща. Големите чадъри и дървените навеси осигуряват прохлада в горещите летни дни и изцяло отделят заведението от околните сгради, което Ви кара да забравите, че се намирате в центъра на оживената столица.

 

 

В менюто трайно присъстват традиционни бирени мезета – различни бирени вурстове, скара, богат картофен бар, специални бирени мезета приготвени на място, както и прясно изпечени бретцели. Останалата част от менюто е отворена и съобразена със сезона и желанията на клиентите.

 

 

Всеки ден на обяд тук можете да хапнете типични за българската кухня вкусни манджички и супи.

 

 

    Персоналът на заведението включва сплотен екип от жизнени, дружелюбни и усмихнати млади хора. Добре познати на постоянните клиенти на заведението - те са се превърнали в техни приятели, което допринася още повече за ведрото и непринудено настроение.

 

 

Фамилна Бирария „Прага 18“ отваря всеки ден в 10:00ч. Задължението да се придържаме стриктно към Общинските наредби за опазване на тишината и спокойствието на гражданите, налага работата в лятната градина да приключи в 22,30ч. Това обаче не пречи да се преместите във вътрешната част на заведението, където времето забавя своя ход.

 

 

     Местата в заведението са общо 250, като в лятната градина местата могат да достигнат до 150 в зависимост от сезона. В сградата, разположена на три етажа, има около 120 места разпределени в 4 салона, както и бар.

 

 

     Желанията на клиентите са не просто закон за нас, а приятен начин да доставим радост! Затова винаги сме отворени към нови идеи, предложения и конструктивна критика. Обратната връзка е важна и ние държим на нея!

 

Нищо, освен най-доброто, не е достатъчно добро! 

 

Това е любимото мото на Фамилна бирария „Прага 18“, в която нещата се случват като в истинско семейство. Спазваме традициите, но постоянно има и нещо ново. Всеки месец организираме бирени празници, посветени на различни поводи, и за всеки от тях съставяме допълнителна бирена селекция, освен постоянните 125 вида бири, които трайно се предлагат в менюто ни. Така в рамките на 1 година имате възможност да опитате уникални бири, които няма да намерите другаде, и да научите тяхната история. Някои бири поддържаме по желанието дори само на един клиент, защото той не е просто посетител, а ЧЛЕН НА НАШЕТО СЕМЕЙСТВО!

Дните тук преминават неусетно, с усмивки, много настроение и в компанията на чудесна бира. Звучи сякаш всеки ден при нас е празник! Заповядайте и се уверете сами в това …

 

 

Добре дошли!

гр. София бул. Прага 18 София, София - град 1000 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Фамилна Бирария Прага 18 София

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image