Сватбена и парти агенция
5 звезди от 1 потребител

Сватбена и парти агенция "Event Surprises"

Описание:

Добре дошли в нашият сайт или както го наричам аз: ”Моят свят”. „Моят пъстър и светъл свят”, изпълнен с красота, богата гама цветове, много емоции и любов. В „този свят”, в който Аз и Сватбена и Парти агенция „Event Surprises” заедно с Вас, цялостно ще планираме, организираме  и реализираме Вашето мечтано събитие: Годеж, Сватба,  Ергенско парти, Моминско парти, Кръщене, Рожден ден, Имен ден, Юбилей, Абитуриенстки бал, Halloween, Коледно парти, Коктейл, Семинар, Презентация, Конференция, Делови вечеря или Романтична изненада.  Заедно с моят екип от професионалисти от Сватбена Агенция „Event Surprises” ще превърнем Вашето Специално събитие в Неповторим спомен. Разгледайте част от неповторимите сватбени снимки.

 

Аз, Гергана Йорданова съм Професионален Сватбен агент и Събитиен мениджър. За мен всяко Специално събитие се превръща в професионално изживяване. Аз, като организатор, приемам Вашето Събитие така емоционално, сериозно и отговорно, колкото и Вие.

 

За нас една Сватба е Неповторимо Приключение, което остава вълшебни спомени, затова ние от Сватбена агенция „Event Surprises” отделяме специално внимание на всеки един детайл от Сватбеното тържество. Основната ни цел е организиране на Перфектна сватба.

Много детайли, които Младоженеца и Булката трябва да прегледат, могат да  бъдат уморителни, досадни и дори объркващи.

 

Ето защо аз Гергана Йорданова - Вашият Сватбен агент съм тук - за да Ви помогна да изживеете спокойно и с удоволствие това щастливо събитие.

 

Аз с много хъс и професионализъм ще организирам цялата Ви Сватба или каквото и да е друго Специално събитие, ще осигуря само част от организацията или ще съм там, където има нужда от мен.

 

Аз и Сватбена и Парти агенция „Event Surprises” сме тук, за да спестим Вашето Ценно Време, Усилия и Пари. Със своите  добри контакти с подизпълнителите ще Ви предоставим изключителни предложения на добри цени, съобразени с Вашите желания.

Позволете на мен и моят екип от Парти агенция „Event Surprises” да се запознае със Вашите вкус, стил, желния, мечти и ни дайте възможността да ги реализираме в фиеста за душата и сърцето. Позволете ни да се впуснем заедно с Вас в това Неповторимо Приключение!

 

Сватбен агентСватбен агент

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Сватбена и парти агенция "Event Surprises" София

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image