Елбимекс ООД
5 звезди от 1 потребител

Елбимекс ООД

 • Западна Промишлена зона, Феникс Реком 2
  Варна 9000
  Област Варна Bulgaria
 • Виж Номер
 • office@elbimeks.com
Описание:

Елбимекс ООД е създадено през 2006г. Дружеството извършва дейности на територията на площадки за времено съхранение, транспортиране и предварително третиране на отпадъци от хартия, картон, полиетилен, стъкло, черни и цветни метали и отпадъци от опаковки.

За извършване на посочените дейности дружеството притежава Лиценз №994/09.10.2009г., издаден от МИЕТ и Регистрационен документ №03-РД-331-03/09.12.2009г, издаден от РИОСВ. Фирмата ни предлага качествено обслужване на своите клиенти с оглед бърза и ефективна работа. Търговско - складовата ни база се намира в Западна промишлена зона - гр. Варна.

Разполагаме с площадки и на територията на град Аксаково и град Добрич. Разполагаме със собствена специализирана техника от най-висок клас, гаранция за качественото изпълнение. Осигуряваме и транспортирането на отпадъците, които се предават за рециклиране с цел удобството на клиента.

Фирмата се развива благодарение на инвестиции - качествени машини и транспортни средства за обслужване на всички видове отпадъци. Разбира се, наред с тях, ключов се оказва и човешкия фактор - екип от амбициозни и мотивирани хора. Опитът, който притежава екипът е едно от най-големите предимства на фирмата.

Високата репутация на компанията се гради на отговорността и професионализма при изпълнение на поетите ангажименти, лоялността и коректността към всички клиенти и партньори. Фирмата ни има гъвкава ценова политика и индивидуален подход към всеки, затова и списъка на нашите клиенти е разнообразен.

Наши клиенти са големи търговски вериги като: Метро Кеш енд Кери България ЕООД, Била България, Карфур, МОЛ Варна, Бурлекс и други. Обслужваме и държавни и обществени институции, неправителствени организации и частни лица.

Стремежите на фирмата са насочени към професионално превъзходство  и безкомпромисност на качественото изпълнение на изискванията на нашите клиенти. Ние сме доказали нашите способности да се приспособяваме и развиваме.

Ние сме специализирана фирма в областта на разделното събиране и извозване на отпадъци от опаковки. От началото на 2010 г. „ Елбимекс” ООД се специализира и в сметосъбиране и сметоизвозване на битови, промишлени, строително-ремонтни отпадъци, които нямат характер на опасни отпадъци и депониране на твърди битови отпадъци в съответните депа на територията на област Варна. Насочили сме усилията си в сключването на договори за извозването на ТБО и промишлени отпадъци от Фирми и организации.

Бонуси, които Ви предлагаме:

 • Конкурентни цени за извозените количества отпадъци към момента на извозване
 • Издаване на протокол за унищожаване, придружен от кантарна бележка за полученото количество архивни документи с изтекъл срок на съхранение.
 • Предоставяне на безплатен транспорт за извозване на архивните документи.
 • Съдействие при изготвяне на документи и отчетни книги

 

тел.: 052/502233, 088/2441227, 088/8416415

Западна Промишлена зона, Феникс Реком 2 Варна, Област Варна 9000 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Елбимекс ООД Варна

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image