ЕКИП ООД
5 звезди от 1 потребител

ЕКИП ООД

  • ул. Козлуджа 2
    Велико Търново 5000
    Област Велико Търново Bulgaria
  • Виж Номер
  • ekipbg@mail.bg
Описание:

PROART e лейбъл на фирма ЕКИП ООД град Велико Търново. Ние сме  фирма с  над 15 години опит в производството на  рамки. Време, през което сме помогнали на индивидуални клиенти  и организации с всякакъв вид работа свързана с рамкирането.

Фирмата има дистрибутори в цялата страна, които предлагат големи възможности за рамкиране на гоблени, картини, снимки, огледала, плазми и др. Нашите продукти можете да срещнете и в щандовете на фирма Praktiker, Masterhouse и по-големите галерии във всеки един град в България.

Благодарение на нашите партньори успяхме да се наложим на българският пазар, а нашите продукти успяха да докоснат всеки когото креативността и стремежът към естетика и качество го карат да търси най-доброто за индивидуалните си нужди.

От любители фотографи до художници професионалисти, от малки магазини за сувенири до галерии, от големи фирми до индивидуални клиенти – НИЕ СЕ СТАРАЕМ ДА ОСИГУРИМ НАЙ-ДОБРО КАЧЕСТВО И РАЗНООБРАЗИЕ НА ПРЕДЛАГАНИТЕ ПРОДУКТИ.

 

Консумативи

Консумативи за рамки за картини и фото рамки: подрамки, PVC и MDF гръб за фото рамка, консумативи за окачване - закачалка за Клип-Щипка, за велпапе, тип "Гребен", тип "Ухо", АКСЕСОАРИ за декорация.

ул. Козлуджа 2 Велико Търново, Област Велико Търново 5000 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от ЕКИП ООД Велико Търново

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image