ЛОВЕН РЕСТОРАНТ ДВЕТЕ СЪРНЕТА
5 звезди от 1 потребител

ЛОВЕН РЕСТОРАНТ ДВЕТЕ СЪРНЕТА

Описание:

ЛОВЕН РЕСТОРАНТ - ДВЕТЕ СЪРНЕТА е любимо място за отдих на плевенчани и на гостите на града, разположен сред вековни дървета. Намира се в посока юг от град Плевен в долната част на живописната проломна долина на река Тученица.

Image may contain: plant, tree, table and outdoor
Площта на парка е 10 000 дка. В централната част на този оазис, в непосредствена близост до езерото и буквално срещу часовниковата кула - символ на парк Кайлъка е разположен ЛОВЕН РЕСТОРАНТ - ДВЕТЕ СЪРНЕТА.

Image may contain: people sitting, table and indoor
Ресторант "Двете сърнета" е идеалното място за големи сватбени и семейни тържества, абитуриенски вечери, както и за фирмени празници! Ресторантът разполага с лятна градина 150 места, зимна градина 150 места и кафе сладкарница. Интериорът е в меки топли тонове, което създава приятна и спокойна атмосфера.

Image may contain: plant, tree, table and outdoor
Сред зеленината и спокойствието на градината, може да се любувате на прохладните вечери в парк "Кайлъка". По-темпераментните от Вас също няма да скучаят - вечер темпото се вдига и настава голям купон с живата музика на оркестъра.
Тук се предлага разнообразна българска и европейска кухня, барбекю, дивечово меню и богат избор на алкохолни безалкохолни напитки, вина и пиво на достъпни цени. Непосредствено до комплекса е разположен паркинг.

Image may contain: one or more people, flower and indoor

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от ЛОВЕН РЕСТОРАНТ ДВЕТЕ СЪРНЕТА Плевен

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image