Д-р Таня Дончева
5 звезди от 1 потребител

Д-р Таня Дончева

Описание:

Д-р Таня Дончева - Специалист Озонотерапевт - гр. Пловдив

Д-р Таня Дончева е специалист озонотерапевт, практикува неоперативно лечение
на дискови хернии работи и с други заболявания. В дългогодишната си практика като лекар обогатява чрез разнообразните възможности за използването на озона за медицински цели. Освен стандартни озонотерапевтични техники, д-р Дончева успешно прилага и методики от източната медицина в трегерни точки и акупунктура с озон. Това дава възможност за комбиниране на ефектите от високоефективни методики, въздействащи по различен механизъм, водещи до по-добри резултати. Д-р Дончева не преглежда деца.

Образование:

Завършва Медицински университет Пловдив през 1991 г., а през 1998 г. завършва магистратура по Kлинична и консултативна психология към Софийски университет "Св. Климент Охридски". През 2007 година завършва специализация по озонотерапия и след това по акупунктура.

Квалификации:

  • 2006 г. - Специализация като озонотерапевт под ръководството на неврохирурга доктор на медицинските науки на Русия доц. Елвира Чистякова и придобит сертификат за озоно-кислородна терапия;
  • Квалификация по иглотерапия и мокситерапия към Българската асоциация на кинезитерапевтите и Университет Дзянси, Китай;
  • Член на Български лекарски съюз;
  • Член на Асоциацията на озонотерапевтите в Русия;
  • Участие в многобройни национални конгреси и семинари по специалността.

Биография:

Д-р Дончева успешно е лекувала пациенти, както от цялата страна, така и от Германия, Испания, Белгия, Полша, Гърция, Турция, Франция, Швейцария и Русия. През 2005 г. д-р Дончева работи в Медицински център в София. От 2007 г. до момента има самостоятелна практика в Пловдив в Денонощна детска поликлиника "Пловдимед". Владее английски и руски език.

Телефон за връзка и записване на часове: 087 894 1327

бул. Освобождение 3А Пловдив, Област Пловдив 4000 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Д-р Таня Дончева Пловдив

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image