Проф. Д-р Николай Сердев

Описание:

 “Ние започваме, оттам където много други спират“! Естетичната хирургия е не само подмладяване, а основно разкрасяване на базата на създаване на естетични пропорции, обеми и ъгли.

Гръцката дума „естетика“ и латинската „козметика" означават „разкрасяване“. Книгите на д-р Сердев, публикациите му, преподаването по света, станалите международна марка „лифтинг шевове на Сердев“ (Serdev Sutures® Lifts - за лифтинги и създаване на обем без чужди тела в над 20 области на лицето и тялото), методите му на ринопластика, авангардната техника на ултразвукова липоскулптура за оформяне на лицето и тялото с ефект на удължаване на крайниците и много други постижения са доказателство за важността на разкрасяването и подмладяването в нашето модерно и динамично общество.

Всички тези козметични намеси са безкръвни, с минимализирана травма, без белези, амбулаторно.

 Д-р Сердев е национален консултант за 2006 г. - 2008 г. и сертифициран специалист по козметична (естетична) хирургия от Министерство на здравеопазването в България и от Международния и Европейски бордове по козметична хирургия. Той е почетен професор на Нов български университет, професор при Международния колеж по козметична хирургия, член на международната изпитна комисия и на борда на настоятелите на Международния Борд по козметична хирургия, програмен директор на Международната университетска програма за специализация по "Козметична (естетична) хирургия".
      Медицинският център „ЕХЕМ”, ръководен от проф. Сердев е единственото в България лечебно заведение, акредитирано от Министерство на здравеопазването за обучение на лекари по специалността „Козметична (естетична) хирургия" и от Международния борд по козметична хирургия и е сертифициран за качество по EN ISO 9001:2008.

Резултат с изображение за проф. д-р сердев

ул. 20-ти април №11 София, София - град 1606 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от Проф. Д-р Николай Сердев София

Не намерихме отзив за този бизнес.
CAPTCHA Image
CAPTCHA Image