ДОБРЕВСКИ - 1 - ООД
2.42308 звезди от 13 потребител

ДОБРЕВСКИ - 1 - ООД

  • с. Български извор
    Български Извор 5733
    Област Ловеч Bulgaria
  • Виж Номер
  • info@webcroud.com
Описание:

Месокомбинат "Добревски" ООД е създаден преди 11 години и се намира в типично балканското село Български извор. Районът е планински, животновъден и е един от най-екологично чистите в България. Комбинатът разполага със собствен месодобив и месопреработка. Оборудван е изцяло с техника от Германия и Швейцария. Работи само с прясно месо, осигурено от фермите в района. Дневният капацитет на месокомбината е 3 тона колбаси и 5 тона разфасовка месо. Продукцията на "Добревски" ООД се предлага в собствена търговска мрежа и в магазини в София и страната.

Месокомбинат "Добревски" ООД произвежда меса - разфасовки от прясно месо, млени меса, сурово-сушени салами, малотрайни и трайни колбаси, варено-пушени колбаси, деликатеси, както и деликатеси от осолено месо. Листата с асортименти на предприятието е с повече от 80 артикула от посочените категории.

Превъзходният вкус на продуктите се дължи на традиционните български рецепти и подправки, както и на природната даденост на местонахождението на месокомбината.

Фабриката разполага с ветеринарномедицинска лаборатория на място, която постоянно контролира и гарантира високото качество на всички етапи на производството.

Фирма "Добревски" ООД произвежда само българско месо от животни, заклани и обработени в кланицата в с. Български извор. Месокомбинатът предлага целогодишно и агнешко месо. То съдържа по-малко холестерол и мазнини и повече от необходимите за здравословното хранене протеини, минерали и витамини в сравнение с говеждото.

Амбицията на мениджърския екип на "Добревски" ООД е заводът да се разшири и подобри технологично. За целта е подготвен специален проект. Модернизацията ще обхване не само производствената сграда на месокомбината, но и машините, хладилните съоръжения, енергийната централа, вентилационната уредба, инсталацията за използването на остатъчната топлина, почистването с ниско налягане и други. В проекта намира място и малка атракция в стил "български традиции" и "качество от извора".

Тел.: 0888848491 

с. Български извор Български Извор, Област Ловеч 5733 Bulgaria

Направете запитване до Собственика на Бизнеса

Моля, попълнете формата отдолу с вашата заявка, ние ще се свържем с Вас след това.

CAPTCHA ImageПрезареди
Собственик:
Вие ли сте собственик на тази информация? Изискване на обявата

Отзиви от ДОБРЕВСКИ - 1 - ООД Български Извор

Страхотни продукти by Ваня29-04-2019

Вчера минахме покрай магазина и си купихме доста неща - сушеница, наденички, пъстър а - всичко е невероятно. Освен месото купихме и масло, кашкавал и сирене - също много вкусни. Надявам се да успея да намеря продуктите им и в София.

Така е!!!! by Атанас Христов16-05-2019

Продуктите на Добревски са истински и са удоволствие за всеки комсуматор!!!

CAPTCHA Image
CAPTCHA Image